Automaatkast sureb tagurdades välja?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Automaatkast sureb tagurdades välja?
Nii naljakas kui see ka poleks,olen suutnud G3 1.9tdi 66kw automaatkastiga autot välja suretada.Aga igatahes,selleks peab olema mingi põhjus.Paraku olen ma automaatkastide peal suhteliselt võhik ega oska kusagilt alustada.Sümptomid on sellised,et külmade ilmadega tagurdades korra hakkab kohalt minema ja sureb välja.Ainus viis tagurdada on tagurdus sisse ja gaasi.Külma mootoriga veel pannes D peale siis nagu on asi eluuimane,nagu puuduks esimene käik ning lahkub kohalt teisega.Kui mootor soe,on süpmtomid kadunud.Kastis on õli ja filter vahetatud.Arvutit pole veel taha pannud.Aga üks mõte mis veel läbi käis,tasuks külma mootoriga solenodidi üle kontrollida(rõhukellad olemas) ning siis sooja mootoriga ja võrrelda väärtusi.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
Re: Automaatkast sureb tagurdades välja?
Pane õli normi ja ära ütle,et on normis...kontrolli täitsa külama töötava mootoriga.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Oled selles külma motoga käimariõli kontrollis ikka kindel? Pigem just töösooja mootoriga (kasti õli mingi 70..80C) ja N asendis kontrollitakse....minu teadainladen kirjutas:Pane õli normi ja ära ütle,et on normis...kontrolli täitsa külama töötava mootoriga.

-
- Huviline
- Auto: G3 VR6 2.8->3.2->3.6
Automaatkasti õlitaset kontrollitakse ikka töösooja õliga(u. 70 kraadi kastiõli)TiitRE kirjutas:Oled selles külma motoga käimariõli kontrollis ikka kindel? Pigem just töösooja mootoriga (kasti õli mingi 70..80C) ja N asendis kontrollitakse....minu teadainladen kirjutas:Pane õli normi ja ära ütle,et on normis...kontrolli täitsa külama töötava mootoriga.
Kolmapäevane sõitja R2N-il.
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Juhul kui on varras õlitaseme kontrolliks siis sooja mootoriga peab olema maksimum, külma mootoriga kontrollides võib olla see ka miinimum sest ATF paisub ja kahaneb päris palju. Juhul kui puudub kontrollvarras ja on käigukasti põhjas kontrollava siis lisatakse õli töösooja mootoriga niikaua kui enam sisse ei mahu, st. et. hakkab välja jooksma. Siis kork kinni ja ongi OK.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Sellel kastil näitab kaabel solenoidide vead ära.Ja seleta mulle ka ära see asi kuidas rõhukelladega solenoide mõõdetakse(ma nagu olen multimeetriga selle asja selgeks saanud) Kuhu sa need rõhukellad ühendad ? Aiman milles võib olla viga aga kuna olen oma kooliraha maksnud siis ei avalda seda, ootan huviga veakoode.Kahvel kirjutas:Nii naljakas kui see ka poleks,olen suutnud G3 1.9tdi 66kw automaatkastiga autot välja suretada.Aga igatahes,selleks peab olema mingi põhjus.Paraku olen ma automaatkastide peal suhteliselt võhik ega oska kusagilt alustada.Sümptomid on sellised,et külmade ilmadega tagurdades korra hakkab kohalt minema ja sureb välja.Ainus viis tagurdada on tagurdus sisse ja gaasi.Külma mootoriga veel pannes D peale siis nagu on asi eluuimane,nagu puuduks esimene käik ning lahkub kohalt teisega.Kui mootor soe,on süpmtomid kadunud.Kastis on õli ja filter vahetatud.Arvutit pole veel taha pannud.Aga üks mõte mis veel läbi käis,tasuks külma mootoriga solenodidi üle kontrollida(rõhukellad olemas) ning siis sooja mootoriga ja võrrelda väärtusi.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681