on kellegil aimu mis see v?iks olla ? oleks v?ga t?nulik... kui makk on kinni siis h?irib jubedalt, r??gitakse k?ll et muusika on k?ige parem remont kolinale ja muule sellisele.. aga veast tahaks lahti saada, veast l?hemalt siis. Keeran algul puhurid nulli, siis keeran s??te sisse ja hakkaks nagu v?ike v?ike ventikas ringi k?ima, ja s?iduajal kr?biseb nagu oleks puulehe t?kk vahel ( muidugi see lehe teema ei pruugi olla nii, aga mulje j??b siuke ) ja kui s??te v?lja keeran siis j??b vaikselt vaikselt seisma, ka nagu ventikas, aga kui puhur on nulli peal siis ei tohiks seal enam miskit puhuda, siit ka m?stika segane jutt k?ll, aga paremini ei oska s?nastada.
autoks on vw vento 2.0 93a
suured t?nud ette ?ra!
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 18:36, muudetud 1 kord kokku.
Algselt postitas: tfu
Mul ka muidu sama asi koguaeg olnud, aga enam ei saa arugi, v?ibolla enam ei ole ka. Millega tegu ei oska ?elda, v?ibolla m?ni relee?
ta mul ka vahepeal v?tab aja maha, vb lihtsalt ei pane t?hele, v?i on t?ega vait, aga siis tuleb j?lle tagasi v?i panen taas t?hele anyways see s?itmist ei sega, aga veast tahaks lahti saada, vahest ?kki tuleb kass peale tahad t?iesti vaikuses s?ita ja siis miskit sumiseb
Algselt postitas: mph
Sama probleem ka minul. Olen m?nikord s?iduajal vastu armatuuri koputanud, k?ll igasuguseid asju kinni hoidnud, kuid lahti pole sellest saanud.
[Muudetud: 12-2-2008 mph]
no siis ma n?en et nii m?nelgi see probleem.. paneme pead kokku ?kki saame jagu
mul ka selline jama,aga siis kui maki vait panen pole midagi(vaikus),mul originaal makk ja selles pidi mingi ventilaator olemaja see pidi undama kui raadio valjemaks keerata v?i kuidagi nii;);)
Algselt postitas: viiul
Mul kh vento p?riseb, ja originaal makist see ei tule, kuna selle viskasin v?lja:P ja m?rgatav peamiselt k?lmalt, ehk siis hommikuti...
minul ka originaal makist ei tule, kuna see kuskil kaugel keldris m?stika see on ja mulle tundub et m?stikaks see j??b
mul autol ajab vent pinisevat h??lt ja seda ainult esimesel kiirusel,suuremad kiirused on helivabad,endale tundus asi mootori harjades olevat,n?rga vooluga ja niisama ringi ajades kostis vilet. samas v?ivad veel tulekorrektori mootorid p?ris valjusti kosta,ei fikseeri asendit ?ra ja ainult saeb tulesid ?les-alla,soojenedes j?id vakka.
Kas teie kr?bisevatel autodel on k?igil kliima ka peal?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
endal golfil teeb mingi relee vahest pl?ks ja pl?ks niimoodi vaikselt siis kaob j?lle ?ra ja tuleb tagasi ja vahest kuu aega rahu ja vaikus ja siis tuleb tagasi siia maani ei sa aru mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] relee se olla v?ib igat pidi ?ritand katsuda ja otsida aga siis kui otsin kaob ?ra aga samas pasun ka ei t??ta vb selle relee oskab keegi ?kki aidata milline neist pasuna oma on ja mis p?hjusetel se ei t??ta eest otsa alt vaatasin m?lemal pasunal juhtmed taga aga mitte piiksugi ei tule :d autoks g3 ja konditsioneeriga masin
Aga minul on hakanud tagurpidis?idutuled yle pika aja j?lle t??le....t?ielik mystika, kuhu nad vahel kadunud olid:D Pasun ei t??ta siis, kui genekas ei lae v?i kui t?istuled peal(minul golfil siis) kuid ma ei tea, kas nii peabki see olema....t?ielik mystika see golfi elektrisysteem...
Mul näiteks hakkab see sumin tööle siis kui süüte sisse keerad, ja uurisin seda asja, makist vasakule jääva väikese resti taga on mingi ime pisike ventikas vms, ja see teeb mul seda suminat. Kuid ma ei tea milleks see hea on, nii et las sumiseb, mind see ei häiri.
Taim-- kirjutas:Mul näiteks hakkab see sumin tööle siis kui süüte sisse keerad, ja uurisin seda asja, makist vasakule jääva väikese resti taga on mingi ime pisike ventikas vms, ja see teeb mul seda suminat. Kuid ma ei tea milleks see hea on, nii et las sumiseb, mind see ei häiri.
See on climatronicu siseõhu anduri ventikas, mis salongi õhku andurile ette annab.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
See on ka Thermotroonikul. Suruõhu puhastus ja teatud kohta õli.....kõik toimib järgmised X aastaid. Pistik eemaldada ,et ainult möla vait oleks on enda petmine.(mbportal).