Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf4, Nissan S14a Kouki.
Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri
Tere.. paigaldasin G3 1.8/66 MFA kellad, kang ja õiged juhtmed. ei saa tööle kütte kulu ja õli temperatuuri.. järgi jäi üks roheline valge triibuga juhe saab alguse kellaploki pistikust (pin 20) ja suhteliselt pikk, et kapoti alla ulatuda
teab keegi miskit välja pakkuda mida vaadata, või kuhu ühendada..

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri
Sama teema oli mul MFA järelpaigaldusega, niipalju uurisin, et spidoploki pistikust tuleb viia mootori ajusse üks ühendus, mis paneb kütusekulu näidu tööle. Õlitemp. jaoks vaja õliandur filtrijala peale vastavasse pessa keerata - kuhu see tuleb ühendada, pole täpsemalt jõudnud uurida (pole ka minu auto), eks tuleb veidi skeeme uurida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
njh. filtrijala peal kõik pesad täis.. sinine ja valge andur seal.. aga ma ka netist uurinud, kuhu see juhe võiks sobida.. ajus ligi 60 otsa kuhu pistaGTI kirjutas:Sama teema oli mul MFA järelpaigaldusega, niipalju uurisin, et spidoploki pistikust tuleb viia mootori ajusse üks ühendus, mis paneb kütusekulu näidu tööle. Õlitemp. jaoks vaja õliandur filtrijala peale vastavasse pessa keerata - kuhu see tuleb ühendada, pole täpsemalt jõudnud uurida (pole ka minu auto), eks tuleb veidi skeeme uurida.

- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
http://vwts.ru/vw_golf3_1h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
siit vast saaks ka abi.
siit vast saaks ka abi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
Mu omal jah mootor ABS.. aju koodiga 1HO907311C .. 45pin-iga siin lehel nagu on pakkuda kas rohkema või vähemaga..J.Aru kirjutas:Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Netist otsides leidsin pistiku.. täpselt samasugune. pin-id minuomaga ei ühti.. mul näiteks 4,5,6 tühjad

Viimati muutis vwgtr, 26 Apr 2013, 13:18, muudetud 1 kord kokku.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
See ei lähe üldse sinu autoga kokku, kuna on täispritsele mõeldud aga mitte monopritsele. Pead uurima G3 GT juhtme ühendusi. Neil on ka MFA.vwgtr kirjutas:Mu omal jah mootor ABS.. aju koodiga 1HO907311C .. 45pin-iga siin lehel nagu on pakkuda kas rohkema või vähemaga..J.Aru kirjutas:Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Netist otsides leidsin pistiku.. täpselt samasugune. pin-id minuomaga ei ühti.. mul näiteks 4,5,6 tühjad
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
- Telefon: 53570543
- Auto: Vw Golf MK3, Vw T3 caravelle
Mul on praegu üks mfa-ga Golf 3 GT laiali, v6in homme uurida kuhu see juhe läheb.
Viimati muutis jaanus5376, 26 Apr 2013, 15:01, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Oleks tore..jaanus5376 kirjutas:Mul on praegu üks mfa-ga Golf 3 GT laiali, v6in homme uurida kuhu see juhe läheb.