G3 rattalaaager
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1993 1.6
Lähiajal on plaan vahetada Golf 3-l tagumine laager ära ja tekkis küsimus, et millise jõuga pärast laager tagasi kinni keerata?
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Re: G3 rattalaaager
Alguses keerad nii kinni, et tunned, et ratas käib vaevaliselt ringi. Siis keerad natukene maha, et ratas vabalt käima hakkaks. Mingi aeg tuleb üle pingutada, kuna tavaliselt tekib väike lõtk sisse.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf III 1993 1.6
TänudDeemu kirjutas:Alguses keerad nii kinni, et tunned, et ratas käib vaevaliselt ringi. Siis keerad natukene maha, et ratas vabalt käima hakkaks. Mingi aeg tuleb üle pingutada, kuna tavaliselt tekib väike lõtk sisse.
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
Mina olen tavaliselt vaid näpuga kinni keeranud ja pole probleeme olnud.
Kui tundub et näpuga pole piisavalt kinni saand, siis olen võtmega tugevalt kinni keeranud, lahti tagasi ja siis näpuga vastu ja kogulugu.
Kui tundub et näpuga pole piisavalt kinni saand, siis olen võtmega tugevalt kinni keeranud, lahti tagasi ja siis näpuga vastu ja kogulugu.
viljandi mölamies
Ma olen ka võtmega kinni keeranud, kuid mitte tugevalt vaid nö ''paika'' ja siis hakanud tagasi keerama nii palju et ratas hakkab vabalt liikuma kuid lõtku ei tule. Siis üks Võru-Tallin-Võru ots ja siis uuesti peale pingutada