Hetkel selline lüliti
Udutulede paigaldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Udutulede paigaldus
Tervist, oleks küsimus selline kas ma võin paigaldada esimesed udutuled tagumiste udutulede asemele. Nagu et lõikan tagumiste udutulede juhtmed katki ja ühendan esimesed. Originaalis udutulesid pole ees. Üks küsimus oleks veel, kas vento udutuled sobivad golfile ja vastu pidi?
Hetkel selline lüliti

Hetkel selline lüliti
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Udutulede paigaldus
Ja mis sa arvad, mida sulle ülevaatusel selle peale kostetakse, kui tagumine udukas ei tööta?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Dellul õigus. Lihtsam on võtta esimeste udutulede võimalusega lüliti ning siis vajadusel juhtmed vedada. Kui huvi on siis anna teada, mul selline lüliti olemas loovutamiseks.dellu kirjutas:Ja mis sa arvad, mida sulle ülevaatusel selle peale kostetakse, kui tagumine udukas ei tööta?
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
-
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
Vento omad peaks ka Golfile sobima.
Selleks, et esimestele udutuledele kaablit saada, on tarvis ees radiaatori juures olevasse suurde ümarasse pistikusse lisada üks pin. Ilma esimeste udutuledeta on seal muidu tühi koht (ainuke tühi koht vähemalt minu Golf III kaablipundis).
Mul on mõlemad kaablipundid olemas ja niipalju, kui ma aru saan paistab see olevat ainuke vahe.
Lisaks on vaja tulede lülitit, mille suurt nuppu saab 2 astet välja tõmmata. Sisuliselt nii esimeste, kui ka tagumise udutule lülitusega.
Paneks siia ühe täiendava küsimuse ka, kui keegi oskab puusalt vastata.
Tulede lüliti pistikust tulevad kaablid jagunevad kaheks. Enamus lõpeb sinise pistikuga kaitsmekarbis kohal "R" (Muude tuledega seotud). Teine peenem (3 halli kaablit - niipalju, kui ma asjast aru saan, seotud udutuledega) lõpeb väiksema musta kolme kontaktiga pistikuga. Kuhu see ühendatakse?
Selleks, et esimestele udutuledele kaablit saada, on tarvis ees radiaatori juures olevasse suurde ümarasse pistikusse lisada üks pin. Ilma esimeste udutuledeta on seal muidu tühi koht (ainuke tühi koht vähemalt minu Golf III kaablipundis).
Mul on mõlemad kaablipundid olemas ja niipalju, kui ma aru saan paistab see olevat ainuke vahe.
Lisaks on vaja tulede lülitit, mille suurt nuppu saab 2 astet välja tõmmata. Sisuliselt nii esimeste, kui ka tagumise udutule lülitusega.
Paneks siia ühe täiendava küsimuse ka, kui keegi oskab puusalt vastata.
Tulede lüliti pistikust tulevad kaablid jagunevad kaheks. Enamus lõpeb sinise pistikuga kaitsmekarbis kohal "R" (Muude tuledega seotud). Teine peenem (3 halli kaablit - niipalju, kui ma asjast aru saan, seotud udutuledega) lõpeb väiksema musta kolme kontaktiga pistikuga. Kuhu see ühendatakse?
"Don't touch my monkey"