rako kirjutas:Ning tarbijaid ebay kanalitele suunata on hea? kust ei saa garantiid ega ka alati ringi vahetamise võimalust.
Kuidas siis sealt garantiid ei saa? Ega sa hiinast ei telli! Ja see garantii asi on Eestis küllalt "hästi" toimiv asi....juba see, kui teed selle vahetuse kodus, jätab su ilma igasugusest garanatiist, sest sa pole nn kvalifitseeritud töökoda.
Viimati muutis copilot, 28 Mai 2013, 13:37, muudetud 2 korda kokku.
Ja teiseks, ma ei sunni kedagi ebayst ostma v tellima. Igaühe vaba valik, ma lihtsalt teavitan, et on ka odavam võimalus, ja mina pole seni kordagi kahetsenud ei selle komplekti ostul ega ka mitte millegi muu ostul. Pigem on just positiivseid kogemusi. Näiteks üks jupp saabus USAS T kahjustatuna...tegin pildid ja saadeti uus ilma midagi juurde küsimata. Või siis teine juhtum, kus sain üle kuu aja hiljem ühe asja välja vahetada(kuigi see nn tagastamise/välja vahetamise periood oli juba möödas).Ennem kui ostma hakkad, uuri ka müüja tausta veidi ja tee 101% kindlaks, et see ostetav jupp sinu masinale sobib, nagu mina ei hakanud suure hurraaga ostma seda odavamat LUK komplekti ja maksin 30EUR rohkem, kuid sain olla kindel et see sobib minu masinale. Olen Ebayst juba üle 2 aasta järjepidevalt kaupa tellinud, ja ei näe küll alust sinu vabandustele. Ebays ei ole kaupmehel väga mõtet endale negatiivset tagasisidet korjata, sest igaüks näeb seda ja jätab talt vb siis ostmata. Kuskilt kauplusest halva kogemuse saanud kliendist aga ei tea järgmised mitte midagi!
näiteks Facebookis ma näen alatasa naistuttavate postitusi , et "hakkan jälle UK-st asju tellima , kes tahab ühineda" mingi riiete teema , no kui UK on odav miks siis mitte sealt tellida kui võimalusi on ja tutvus lubab. siin ju samamoodi enamus tellib välisriikidest endale asju , kui Copilot nüüd promob e-bayd Rako arust siis las promob , igaüks ju teeb ikkagi otsuseid endaeest , kes tahab tellib , kes ei taha ei telli , mis te koguaeg närite üksteise kallal , tegelikult ilusa teema rikkusite ära olge ikka muhedad üksteise vastu , vahest parandage üksteist mitte ärge lennake koguaeg turja teineteisele.
Olen üritanud viisakas olla teatud kasutajate suhtes, aga kui tullakse sõimama töllmokaks vms, siis midagi on inimeses endas valesti....teatud irooniast saan ma aru ja selliste väikeste asjade peale ma ei solvu. Aga see selleks....loodetavasti on rako maha rahunenud ja saame sõbralikult edasi liikuda. Minu silmis on rako seni olnud asjalik ja seda tehnika asja jagav tüüp, kes jagab asjalike näpunäiteid, erinevalt mõnest teisest kurikuulsast foorumi kasutajast.
Rääkide ebayst, siis jah, on asju, mida ei ole mõtet UK st tellida, kuid kui inimene teenib a la 600EUR netos v isegi vähem, siis miks mitte lahkelt jagada talle viitasid, kust saaks see 150-200EUR säästa, ja sellise hinnavahe tõttu tekib paratamatult minul isiklikult kahtlusi Eesti kaupmehe aususes. Ja varem väljaöeldud sõna "banaania" on minu arvamus Eesti jaekaubandusest ja muidugi "poliiteliidist", mitte tavakodanikest ja kodumaast, keda ikka täiega "kägistatakse"! Vb ma olengi osade jaoks loll, et sellest mitte aru saada, aga keegi pole seni lagadale tulnud arvudega, mis ei valeta....inimene valetab.
Mainin veel ära, et nii mõnigi on mult priva kaudu infot palunud, kust sain, st inimese jaoks on see 150EUR+ piisavalt suur raha.
Kokkuvõtteks, näidake üksteisele vähem hambaid, olgem sõbralikumad ja naeratagem rohkem üksteisele, mille puudumist Eesti ühiskonnas ma selgelt tähele pannud kodumaad väisates. Nii nagu puudub seal elementaarne viisakus üksteise vastu, puudub ka austus oma kliendi vastu kaupmeestel, tundub mulle....seda näitas selgelt ka juudirahale üleminekule järgnenud sisuliselt üleöö hinnaralli.
EDIT! Ma loodan, et ma kellegi suhtes "õli" rohkem "tulle" ei lisanud.
Viimati muutis copilot, 28 Mai 2013, 22:55, muudetud 4 korda kokku.
Kaua te ingel [VW Bot: "Keel korda!"] nääklete siin nagu väiksed lapsed ja vahite üksteise rahakotti ?
Kellegi rahakott pole kellegi teise asi..Igaüks elab oma võimaluste piires..
Ja see lõõpimine ajab ka oksele ausaltöeldes !
Tundub,et siin ei suudeta näidata enam kõrgemat inteligentsi kui seda on kuivanud rosin ajude asemel ? ? ? ?
Ja kus meie vahvad moderaatorid on ? ? ? ?? See üritus on ju teemast juba väga kaugele triivinud !
Teeme siis kiire lõppvaatuse asjale panen oma rosina ajuga siis viimased read siia teemasse.
Kõik see minupoolne asi hakkas siiski pihta sellest isamaa mahategemisest inimese poolt kes on otsustanud hüljata kodumaa ning oma rahva sõimates siinset elu ja olu banaaniaks. Sina ei toeta oma maksudega Eesti riiki ja selle arengut sellest ka siinkohal minu ülekeemine. Mina kes ma annan korraliku panuse maksude näol Eesti riiki ja selle arengusse on minu kindlasti kordades suurem õigus seda elu kritiseerida ( mida ma ka vahel teen Eestlane ikka ju ) Passis kodakondsus Eesti ei anna veel automaatselt õigust sellistel teemadel sõna võtta.
Varuosasid saab soodsamalt tellida ka poolast kust tellivad ka enamus varuosa poode ( siinkohal pean silmas siis väiksemaid kellel omal ladu puudub ). Mitte ainult e-bayst. Kuid sellega on jälle see teema, et raha liigub riigist välja. Millal ükskord inimene mõistab, et oma riigi heaks saad sa kõige rohkem teha just nimelt meie poest kaupa ostes ja meie endi teenuseid kasutades. Siinkohal pean silmas just Eesti taustaga ettevõtteid.
Tean, et läks väga OT-ks ära aga eks see postitus lendab siis unustuste prügikasti, kuid ma loodan, et keegi vähemalt jõudis seda lugeda ja pani mõtlema natuke selle elu ja olu üle. Ära küsi mida riik saab sinu heaks teha küsi mida sina saad riigi heaks teha.
Ragnar
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Ma ju ütlesin, et ma ei tee maha Eestit kui kodumaad ja ka mitte seal elavaid tavakodanike! Mul on pigem kahju neist tavainimestest, kes selle majandusliku olukorra all kannatavad ja kodumaad väisates ma muud hala ei kuulegi, kui raske inimestel on! Ma ei mõtle asju ise välja....ja jaekaubandust väisates hindu nähes on kohati hinnavahe mitmekordne, mis sealsete madalate palkade juures ja suht väikeste maksude juures on minu jaoks absurdne. Ma saaks aru, kui inimene teeniks kah seal midagi. Iga ootamatu suurema väljamineku juures peab sisuliselt laenu küsima ja elama palgapäevast palgapäevani. Vb on viga ka inimestes, sest minnakse selle vooluga kaasa ja keegi häält ei tõsta....sisuliselt pealesunnitud olukord.
Kui firma, olgu kasvõi väiksem, saab tellida ka hulgi ja seda odavamalt kui mina üksiku tellimusega, siis mis maksude maksmisest me siin räägime....tahad öelda et see 50% läheb kõik riigi tasku? Kui ei osata tellida otse ja "mugavam" tellida läbi saja vahendaja, siis järelikult ei olda konkurentsivõimeline selles bisnessis v on tegu nn vaikiva kartelli kokkuleppega hindade suhtes. Ja selle riigi panus oma kodanikele on küll "tähelepanu" väärt, et tavakodanik peaks ka midagi vastu andma, aga see on hoopis teine teema. Nagu koer külale, nõnda küla koerale...seda näitab juba sealt lahkuvate inimeste arv. Ütle mulle inimene, kes ei teaks inimest, kes kuskil välismaal ei tööta ja ei ela. Kas sa tahad öelda, et nad kõik on reeturid? Elaks heameelega Eestis, nagu ka paljud teised, aga osad inimesed ei ole nõus kannatama ja on piisavalt ettevõtlikud, julged ja kasutavad ära võimalust, et teiselpool piiri elada ja töötada.
Viimati muutis copilot, 29 Mai 2013, 10:45, muudetud 1 kord kokku.
Just nimelt selles meie riigi häda ongi, et inimesed lähevad võõrsile head elu otsima. Jah ma tean palju inimesi kes on soomes, rootsis, norras, usas, inglismaal ja austraalias. Minu tutvusringkond on ka suur. Kuid enamus neist siiski räägivad tagasi tulekust.
Minu jaoks on nad kõik sisuliselt reeturid. Kas minus räägib kadedus, et ma ise ei suuda mujale minna? Ei! Ma olen elanud/töötanud ka võõrsil ning buumi ajal tulin tagasi kõik rääkisid mulle kas ma olen loll. Mõned aastad hiljem tulid needsamad inimesed minu juurte ja tõdesid kui õigel ajal ma Eestisse tagasi tulin. Mina suutsin siin oma elu korralikult käima tõmmata ja teenida piisavalt, et elada inimväärset elu. Need enamuses kes välja lähevad teevad seal liht tööd mis ei anna inimesele mitte midagi peale tülpimuse ja lähteriigi alla keskmise palga.
Ma tõesti ei tea mida Sina seal teed ja ausalt öeldes ei huvita mind see ka. Kõik on inimeses kinni. Nõrgad virisevadki ja virinast kõlab läbi tüüpiline Eestlaslik kadedus, et naabrimehel läheb paremini ja selles on Ansip süüdi.
Selles, et inimene ei suuda omale ja oma perele elamisväärset elu pakkuda on siiski 90% inimeses endas kinni. Aktiivne ja asjalik inimene saab hakkama Eestis, Lätis ja Kreekas pole vahet mis riigis sa elad. Iga mees on enese saatuse sepp. Siiani on meis kinni nõukogude mentaliteet, et riik peab meie eesti hoolitsema ja kõik hõbekandikul ette kandma. Selle välja juurimiseks läheb meil veel 1-2 põlvakonda. Meie riik on suutnud teha väga palju ära viimase 20 aastaga võrdleme heaolu riiki soomet näiteks. Esimesel Eesti ajal olime meie Eesti ja Eestlased arengus Soomest ees selle kõik röövis meil okupatsioon või vabastus kuidas keegi seda nimetab.
Vot see läks juba tõsiselt teemast mööda ( nimelt siis sidurist ).
Eks igas riigis on kartelle ja see pole ka välistatud, et meil. Nii see on ja nii see ka jääb. Ma ei viitsi sinuga siin võidelda teeme mõlemad end foorumi ees lolliks nagu kaks väikest last liivakastis.
Head kolmapäeva jätku ja teeme siis kõik nüüd usinalt tööd edasi.
Ragnar
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Respect sulle selle arutelu eest! Kui asjadest veidi laiemalt arutamine on siin foorumis kellegi jaoks kui lapselik mula, siis on see tema enda probleem ja järelikult tema jaoks mitte oluline küsimus.
Nõustun enamusega, mis kirjutasid, aga töötades ametlikult vastavalt siin kehtivatele seadustele(mitte nagu osad kalevipojad, kes kuskil mustalt ja siiski saavad petta...selles inimene ise süüdi) ja üle siinse keskmise, siis võin küll öelda, et tööandja ikka niiviisi töötajale kotti pähe tõmmata ei saa ja sedasi on see kõigis lääne euroopa riikides....selle kohapealt on arenguruumi veel noorel Eesti riigil küllaga. Ja on küllalt palju mehhanisme, millega riik saab oma kodanike aidata, mitte et ta peaks otseselt leiva palukese kätte tooma mingite ulme suurte toetuste näol vms....kahjuks on see läinud vastupidi. Aga las see teema nüüd jääda siis. Sinul ja minul on asjast oma nägemus ja vastavalt kogemustele teised arvamused.
Jätkaks siis teemal siduri vahetus ja just G4/Bora. Küsiks siinsete spetsialistide käest, mis veel võib siduri pedaali kergust niiviisi järsult mõjutada?
Hetkel endal tuleb pähe siduri korv, mis võib olla erineva jäikusega vms? Nagu ma ennist mainisin, siis isegi inimene, kes neid sidureid selle ala peal töötade päri mitmeid vahetanud, oli kah veidi hämmingus, et asi nii kergeks läks....justkui oleks pedaali vedru vms katki aga see on korras.
Selle jutu järgi, kui ma oleks vahetanud LUK i peale st kasutanud sama komplekti, mis sees oli, oleks pedaal pidanud veelgi kergemaks minema Ma isegi ei kujuta ette, kui kerge see siis oleks, kui juba Sachiga oli väga väga kerge minu jaoks....hea et pedaali läbi põranda ei löönud esimest korda vajutades
Nonii, väheke teemakohast küsimust kah.
Lasin vahetada oma boral (1.9 tdi 96kw) just hooratta ja sidurikomplekti (sach toodang läks sisse). Kõik tundub nagu okei. Pedaal jube kerge ja värki. Ainuke jama on see, et 4 ja edasi käikudega sidur libiseb.
On see loomulik või on midagi valesti?
Vahetatud sai nii hooratas, sidurikorv, siduriketas kui ka survelaager.
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu