Passati original makile ja kõlaritele võimu

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
canoneos
Huviline
Telefon: 56250923
Auto: golf 3 tdi; Passat 1.9 96kw 2001a.

Passati original makile ja kõlaritele võimu

Lugemata postitus Postitas canoneos »

kas sellel on mõtet? ja kus kohast ma saan passat 97a. originaal makist rca ja kuidas ma peaks kõlarid võimu külge ühendama. Äkki keegi oskaks mulle seletada :)
Roheline nagu muru+suitseb nagu traktor= MURUTRAKTOR :)

canoneos
Huviline
Telefon: 56250923
Auto: golf 3 tdi; Passat 1.9 96kw 2001a.

Re: Passati original makile ja kõlaritele võimu

Lugemata postitus Postitas canoneos »

Ja kas kõlarite ühendusel võimuga pean kõlarid maki järelt ära võtma, et panen kõlarid ainult võimu järgi või ei pea ?
Roheline nagu muru+suitseb nagu traktor= MURUTRAKTOR :)

p2ka14
Huviline

Lugemata postitus Postitas p2ka14 »

Arvan et vajad siis sellist asja http://www.ebay.co.uk/itm/SPEAKER-RCA-C ... 3f04c2edac" onclick="window.open(this.href);return false; .
Ning kui kõlarid ühendad võimuga juba siis maki tagant peaks lahti ühendaa ikka :)

Valterv
Huviline
Auto: Passat 1,9 TDI 74kw 2003`
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Valterv »

Ennastki huvitab see teema. Kas Gamma V makil mini-iso ei võimalda võimu ühendamist.
http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaadates sel leheküljel pistikute diagrammi, siis justkui oleks võimalik. Samas ma pole kuulnud et keegi oleks midagi sellist teinud.

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rako »

Ma enne paneksin korraliku maki siis hakkaks alles võimu aretama.
Ja kui sa ei plaani maki tagant kõlarite juhtmeid ära võtta kuha sa siis plaaniksid selle võimu panna?

Äkki peaks enne selgeks tegema kuhu panna võim ja kuidas süsteem laias laastus üldse toimib.
Kui võimast võimu sa plaanid panna muidu originaal kõlaritele vahele?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Valterv
Huviline
Auto: Passat 1,9 TDI 74kw 2003`
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Valterv »

Ma ei tea kas su postitus oli mõeldud mulle või teemaalgatajale, aga vastan ikka.
"korralik" aftermarket makk lihtsalt pole mõeldud mulle. Ma pole leidnud veel makki mis mulle meeldiks ja mis sobiks visuaalselt autosse ja millega jääksid tehase funktsioonid alles (maki display kuvamine armatuuris, roolinupud)
Võimu ma ei sooviks panna kõlaritele vahele, vaid tahaksin väikest madalsageduse tuge juurde saada, seda ca 10" elemendi abil. Kasti peidaksin ideaalis ära taha pagasnikusse sinna, sahtlisse, kus ohukolmnurk ja siuksed asjad on. Kui targalt mahutada ja klaasplastist vormida, siis ca 20-25L saaks kasti ruumalaks ära küll. Kinnise kastina oleks enam-vähem.
Ja igaks juhuks mainin et minu eesmärk polegi mingi helirõhk või mingi suurepärane kvaliteet.

Vasta

Mine “Audio ja video”