armatuuri teema.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
armatuuri teema.
Terv ma siin esimestkord foorumis .
Olen ise uurinud pikka aega , muud vastuseid ei leidnud.tahtsin muidu küsida kas on võimalik ,et GV 6 armatuur http://auto.ironhorse.ru/wp-content/upl ... vi-int.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; salongi panna Vw golf -4 le ?
Ootan vastust .
Olen ise uurinud pikka aega , muud vastuseid ei leidnud.tahtsin muidu küsida kas on võimalik ,et GV 6 armatuur http://auto.ironhorse.ru/wp-content/upl ... vi-int.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; salongi panna Vw golf -4 le ?
Ootan vastust .
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Re: armatuuri teema.
Kõik on võimalik aga küsimus on selles kui palju tööd vaja sinna panna. Kiirelt otsides ei leidnud ühtegi pilti antud asjast. Seega ma arvan, et selle G6 armatuuri paigaldamine on suurem ettevõtmine kui arvata oskad. Ehk piisab sulle näiteks Bora armatuurist, mis näeb tiba viisakam välja kui tavalised Golf 4 omad.
asi selles et soovin panna VW golfi 4-le kena armatuuri ja oleks ka puuteekraan(muusika,gps,parkimisandur) nagu sellisel pildil peal .
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Puuteekraaniga makke on palju palju müügil. Suvaline 2 DIN makk mahub sinna täpselt ära.DevilMen kirjutas:asi selles et soovin panna VW golfi 4-le kena armatuuri ja oleks ka puuteekraan(muusika,gps,parkimisandur) nagu sellisel pildil peal .
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Olenmnäinud youtube-s golf 4 milles rns510 ja g6 sportrool, see millel alumineosa sirge ja punane õmblus plus toimivad roolinupud.
Kas odavam pole osta mingi g5 ja sinna retrofittida g6 makk, kliima, kellad rool?
Kas odavam pole osta mingi g5 ja sinna retrofittida g6 makk, kliima, kellad rool?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
kui sul aitähh eest on doonor õuepeale saadud siis pole miski odavam kui oma aeg.golfi_vend kirjutas:Olenmnäinud youtube-s golf 4 milles rns510 ja g6 sportrool, see millel alumineosa sirge ja punane õmblus plus toimivad roolinupud.
kui mehel on kuldsed käed ja tahtmine teha ja katsetada ja aega ka veel palju palju, siis pole mitte miski võimatu.
viljandi mölamies