Haldex-imootori viga??

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
rallyiff
Huviline
Haldex-imootori viga??

Lugemata postitus Postitas rallyiff »

lugesin ja uurisin siin foorumis ringi kuid kindlat vastust ei leidnud ja küsin igaks juhuks üle!!
Nimelt tegu 2000a. boraga, 2,3 ja 4motion.
Probleem siis selles, et väikse hooga järsult keerates on tagant kuulda nagu bassi. Tekib selline tunne veits nagu oleks kemppi differ taga ja hakkaks nagu murdma??
Kuskilt teemast ma ei leidnud sümptomeid mis tekivad selle mootori probleemiga, kuigi ma ei leidnud ka seda, et nendega midagi muud juhtuks.
Siiani haldexiga kogemused täiesti puuduvad, ning loodan, et teist keegi siin harib mind veidi selle mittetöötamise sümptomite alal!!

Vastust oodates ja parimat soovides Iff.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: Haldex-imootori viga?

Lugemata postitus Postitas GTI »

Hakatuseks teema mida võiks lugeda (vabandan kui oled juba lugenud):
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=52&t=24397" onclick="window.open(this.href);return false;
samas tasuks teha veosüsteemile diagnostika kuna sellised vead peaks ka veakoode andma.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 117 korda

Re: Haldex-imootori viga??

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

Mina küsiks millal viimati tagumises difris õli vahetati? Ehk võib see olla kehva õlituse viga. Kuigi kindlasti tasuks ka kaabli taha panna ja vaadata ega ehk haldex ise vigasid ei näita.
Viimati muutis alkeemik, 10 Juun 2013, 11:11, muudetud 1 kord kokku.

rallyiff
Huviline

Selle teema lugesin läbi!! Kuid ei leidnud sealt selle rikke sümptomeid!
Praegu seis selline, et panin arvuti järgi ja vigu ta ei näita! Proovi jaoks võtsin haldexi pumba pistiku tagant ära ja proovisin sõita nö esiveolisega, probleem kadunud kuid nüüd ka tagavedu kadunud. Minu loogika ütleks nüüd seda, et pump ise töötab kuna ennem vedasid ikka neli ratast. Kas see tagadiffer on lahtine või juhitakse tagumisi rattaid veel eraldi omavahel. kas seal lülitatakse ainult differ järgi ja järelt ära või ka diffrit ennast.
Kas see võib miskit tuksi kah keerata kui see pistik sealt lahti on?? Pm peaks ta ju lihtsalt tavaline esivedu olema sellisel juhul!

alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

rallyiff kirjutas:Kas see tagadiffer on lahtine või juhitakse tagumisi rattaid veel eraldi omavahel. kas seal lülitatakse ainult differ järgi ja järelt ära või ka diffrit ennast.
Kas see võib miskit tuksi kah keerata kui see pistik sealt lahti on?? Pm peaks ta ju lihtsalt tavaline esivedu olema sellisel juhul!
Differ on lahtine. Mina vahetaks ikkagi õli tagumises sillas ära. Ei tohiks midagi tuksi keerata, lihtsam on ehk võtta Haldexi kaitse välja kui tahta esivedusena sõita (ei tea kuidas teistel golfidel aga minu Golfil oli see kaitse number 31).

rallyiff
Huviline

No ma omal ühel bemaril keevitasin jäigaks diffri ja see tegi manööverdades enam vähem sama häält!
Kui nüüd esiveoline on siis veereb kah hoopis paremini, ja kui ta lahtine on miks ta siis väänama hakkab seda??? Auto üles tõstes on kõik vaba ja kui sõites ntx koha peal rattad risti keerata ja sõitma hakata siis lööb tagant sellise bassi nagu oleks 1500w-ne supakas sees. Kas see haldex üldse peab rakenduma niimodi rahuliku sõiduga?? Sellest üldisest teemast lugesin, et pm tavasõidul peaksi olema esivedune ja kui esiratas hakkab läbi libisema siis võtab tagumise silla kah järgi(parandage mind kui eksin!)!

Tänud seniste vastuste eest!!
IFF

Vasta

Mine “Ülekanne”