amort
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
amort
terv
tahtsin küsida ,kas on võimalik amortid tõsta kõrgemale originaalist 8cm ? ... on see võimalik ? ..väideti et originaal amort on maksimaalne ja kui sportamort peale siis läheb madamale vms...
ootan vastust.
tahtsin küsida ,kas on võimalik amortid tõsta kõrgemale originaalist 8cm ? ... on see võimalik ? ..väideti et originaal amort on maksimaalne ja kui sportamort peale siis läheb madamale vms...
ootan vastust.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.6 / Golf IV 1.9
Re: amort
olen kuulnud, et on võimalik panna ka mõne teise margi vedrud (vbolla siis ka amordid) - ntx Golfile Passati vedrud, need peaksid olema pikemad ja veidi jäigemad..
Coilover amortidel saab kõrgust ise reguleerida aga kõrgemaks originaalamortidest nad ei lähe.
Lisaks, kui auto on juba suhteliselt vana, võivad vedrud olla juba vajunud, mistõttu uute originaalvedrude paigaldamine annab kõrgust juurde..
ahjaa.... pannakse veel suuremaid kummipukse amortidele.... Golfile sobis vist mingi Audi oma kui ma ei eksi..
Coilover amortidel saab kõrgust ise reguleerida aga kõrgemaks originaalamortidest nad ei lähe.
Lisaks, kui auto on juba suhteliselt vana, võivad vedrud olla juba vajunud, mistõttu uute originaalvedrude paigaldamine annab kõrgust juurde..
ahjaa.... pannakse veel suuremaid kummipukse amortidele.... Golfile sobis vist mingi Audi oma kui ma ei eksi..
Viimati muutis priidu6, 16 Juun 2013, 10:45, muudetud 3 korda kokku.
-
- Huviline
olen kuulnud, et on võimalik panna ka mõne teise mudeli vedrud (vbolla siis ka amordid) - ntx Golfile Passati vedrud, need peaksid olema pikemad ja veidi jäigemad..
Lisaks, kui auto on juba suhteliselt vana, võivad vedrud olla vajunud, mistõttu uute originaalvedrude paigaldamine annab kõrgust juurde..
+ alati on võimalus 2 vedru üksteise otsa keevitada.
EDIT: foorumi otsing abiks - "kõrgemaks tõstmine"
Lisaks, kui auto on juba suhteliselt vana, võivad vedrud olla vajunud, mistõttu uute originaalvedrude paigaldamine annab kõrgust juurde..
Viimati muutis priidu6, 16 Juun 2013, 10:53, muudetud 5 korda kokku.
-
- Huviline
olen kuulnud, et on võimalik panna ka mõne teise mudeli vedrud (vbolla siis ka amordid) - ntx Golfile Passati vedrud, need peaksid olema pikemad ja veidi jäigemad..
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Eks oleneb mis autost teemaalgatajal jutt, kuid näiteks minu G3-l oli esivedru üks keerd alt murdunud ja sobis 1:1-le Passat B3-e 1,8 esivedru, ei mingit kõrguse, jäikuse või keerdude vahet.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Tagumisele saab lihtsalt alla keevitada teise vana amordi silma koos puksiga. Jääb nagi number 8 küljepealt vaadates. Annab tuntavalt juurde ja siiani pole kellelgi ära murdunud. Esimesi oleme nii ümber teinud, et on vaja vana lanseroni padja kausse.Need pannakse koopasse aga õigest pesast allapoole. See on juba keerulisem ja spetsiifilisem töö.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.