passat 1995 sureb välja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56773792
- Auto: vw passat b4
passat 1995 sureb välja
mure oleks siis selline et passat sureb sõidupealt välja ja kui seisab mõni minut siis läheb uuesti käima oskab äkki keegi nõu anda millest alustada, tegu siis passatiga 1995a 85 kw automaat , bensiinipumba ostsin uue algul arvasin et selle viga aga kui peale mootori seiskumist uuesti proovida käivitada siis on kuulda et pump tõõtab , aga käima kohe ei lähe paar minutit seisab siis läheb käima mõnikord sureb uuesti välja nii mitu korda enne kui käima jääb .
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm62349kuus
- Auto: seat leon 1,9 d 77 kw, 2007.a.
Re: passat 1995 sureb välja
no vaata elementaarne ära. külmkäävitil voolik maha , kas bensu tuleb ja vaakumit paagis. no kork päästa lahti. kui need vead ei ole ,siis juba edasi.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Mis sul ära kaob? Säde või kütus? Suuresti oleks abi kui teaks asukohta. Või saad läbi tulla.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
pigem arvan et kaob säde ära kuna kütust saab peale ja vaakumit paagis pole ja siin harjumaal minu lähedal pole kedagi kes oleks selle veaga kokku puutunud, mõnikord saan päävläbi sõita ja välja ei sure samas teisel päeval ainutl välja surebkiNOTFAST kirjutas:Mis sul ära kaob? Säde või kütus? Suuresti oleks abi kui teaks asukohta. Või saad läbi tulla.
-
- Huviline
välja suremis ajal hakkab mingi relee klõbistama ja kui uuseti käivitada siis läheb mõneks sekundiks käima ja kohe kui relee klõbista sure välja , bensiini relee se ei ole kuna kui hoiah releed peal siis bensu pump tõõtab edasi aga käima ei jääsaatanlikmees kirjutas:pigem arvan et kaob säde ära kuna kütust saab peale ja vaakumit paagis pole ja siin harjumaal minu lähedal pole kedagi kes oleks selle veaga kokku puutunud, mõnikord saan päävläbi sõita ja välja ei sure samas teisel päeval ainutl välja surebkiNOTFAST kirjutas:Mis sul ära kaob? Säde või kütus? Suuresti oleks abi kui teaks asukohta. Või saad läbi tulla.

Minu passatil oli eelmise omaniku sõnul analoogne asi olnud, oli uuritud päris palju, kuid lõpuks tuli välja, et immo/signa või mu säärase jama oli.
Viimati muutis kawai, 30 Mär 2013, 23:01, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
immot mul peal pole vähemalt immo pulka küll mul ei olekawai kirjutas:Minu passatil oli eelmise omaniku sõnul analoogne asi olnud, oli uuritud päris palju, kuid lõpuks tuli välja, et immo/signa või mu säärase jama oli.
-
- Huviline
Peale suuri otsinguid ja hummiku raha juppide vahetuseks magama pandud ,oligi nii lihtne viga mida algul ei oskanud otsida , vahetatud sai jagaja , süütepool ,süüteluku põhi ja bensiinipump . peale neid vahetusi suri ikka auto välja sellel ajal kui talle meeldis . Siis peale elektrijuhtmete ülekäimist jõutsin Väntvõlli asendi andurini ,ostsin uue peale ja viga kadus
käib siiamaani ilusti ja ei sure välja siis kui ise tahab vaid siis kui mina ta seisma jätan.

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kas siis diagnostikakaablit polnud võimalik külge ühendada et kohe veale jälile saada - oleksid säästnud palju aega ja vaeva?saatanlikmees kirjutas:Peale suuri otsinguid ja hummiku raha juppide vahetuseks magama pandud ,oligi nii lihtne viga mida algul ei oskanud otsida , vahetatud sai jagaja , süütepool ,süüteluku põhi ja bensiinipump . peale neid vahetusi suri ikka auto välja sellel ajal kui talle meeldis . Siis peale elektrijuhtmete ülekäimist jõutsin Väntvõlli asendi andurini ,ostsin uue peale ja viga kaduskäib siiamaani ilusti ja ei sure välja siis kui ise tahab vaid siis kui mina ta seisma jätan.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
diagnostika ei näidanud kuna siis kui tehtud sai mootor tõõtas ja kohe kiuste ei surnud siis välja, muidu oleks saanud jah veale kohe jälile. see viga käis ju nii et kui suri välja ja peale mõnda minutit läks kohe käima nagu poleks midagi olnutki.
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
See viga jääb mällu. Pole vahet kas töötab või mitte.saatanlikmees kirjutas:diagnostika ei näidanud kuna siis kui tehtud sai mootor tõõtas ja kohe kiuste ei surnud siis välja, muidu oleks saanud jah veale kohe jälile. see viga käis ju nii et kui suri välja ja peale mõnda minutit läks kohe käima nagu poleks midagi olnutki.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
-
- Huviline
kuidas ma sellest veakoodist lahti saan , kui deagnostika seda ei näidanud, selle vea ma leitsin juhuse peale tuli mõte ,te prooviks selle vändaanduri ka ära vahetada.Ära palun riku mu tuju alles sain selle sõitma korralikult , auto ostsin pea kiloga ja maetud remondile ka kokku peaaegu sama summa.