Aga jah, Tallinnas sõites on igal teisel BMW ja kõik nii väge täis... mitte mingit viisakust. Ainult üks tõmblemine käib.
Moderaator: etnies858
Cato kirjutas:Pole ma varas, ega mingi pehmeke ka mitte, et igale küsijale automaatse pappi käepeale viskan(või et passin autos, kui mõni ülbik mind kinni parkinud).dellu kirjutas:Vargad jäävad varasteks ütleks selle kohta. Poest ka võtad asju maksmata, sest kui sul kiired jalad ei saa ju nad sinu andmeid teada?
Arvestades teemaalgataja situatsiooni, ei tunneks mingitki süümepiina sellise jama mittemaksmisel. Eriti olukorras, kui pappi vähe, milleks nuumata neid parklaid? Mida nad üldse sinu heaks teinud on? Et niiväga kaitsed neid.
Pealik kirjutas:Olin nädal aega komandeeringus ja koju jõudes avastasin, et minu maja ees olev parkla ka vahepeal "eraparklaks" muutunud ja parkimine ainult vastasmaja lubadega. Teenust pakub Parkit, ikka see leppetrahvi teema.
Kas erafirmad endiselt ei saa auto omaniku andmeid, kui ise midagi vaidlustama ei hakka?
Sama moodi võin ju oma autole panna sildi, et minu autot pildistades on sõlmitud minuga leping ja mul on õigus nõuda leppetrahvi.
hardrock14 kirjutas:Parem mine hangi see luba ja lase see trahv tühistada.
dellu kirjutas:Sinu eramaja esine on kellegi poolt parklaks tehtud?
Sa pigem tahtsid äkki öelda, et sinu korteri esise on ühistu eraparklaks teinud? Sellisel juhul tõesti nagu soovitati, võta see luba sealt siis, milleks lolli mängida. Täna võib naljakas olla küll, aga kui näiteks kuu aja pärast saavad mingi valemiga erafirmad juurdepääsu andmetele, mis sa arvad et neid nõudeid siis välja ei saadeta? Seda enam, et kui sind juba inkassoga ähvardati on neil ju sinu andmed olemas? Ükspäev lihtsalt poes avastad, et konto on arestitud ja kõik.
Kui sa oled maja elanik peaksid ju selle loa saama, kui üürnik, siis vast omaniku kaudu ka. Eks kortermajal on järelikult probleeme naabritega, kes sinna oma autosid pargivad. Arvatavasti on selles ka ühistu koosolekul juttu olnud, lambist see ju ei teki sinna.
Pealik kirjutas:Dellu me kõik juba teame sinu seisukohta sell teema suhtes.
Mina kasutan oma maja esist parklat, kus ma olen siiani 5 aasatat oma autot hoidnud ja nüüd äkki ilmub üles märk, et lubatud ainult teise maja lubadega. Kui ma olen nüüd sinu arust varas siis jäägu sulle su arvamus.
Kõik see on ikkagi äri, mitte kellegi püüdlus maailma paremaks muuta.
Kui kelleltki on erafirma poolt määratud leppetrahv sisse nõutud, siis palun andke teada.
Järelikult maa on teise maja oma siis? Võta maa-ameti koduleht lahti ja vaata kelle see maa kuulub. Kui maa on teie oma tuleb kisa tõsta kuskil, mitte suvalt edasi parkida. Mõni arglikum ei julgegi parkida. Kui aga maa on teise maja käes, siis polegi midagi kobiseda.Pealik kirjutas:Dellu me kõik juba teame sinu seisukohta sell teema suhtes.
Mina kasutan oma maja esist parklat, kus ma olen siiani 5 aasatat oma autot hoidnud ja nüüd äkki ilmub üles märk, et lubatud ainult teise maja lubadega. Kui ma olen nüüd sinu arust varas siis jäägu sulle su arvamus.
Kõik see on ikkagi äri, mitte kellegi püüdlus maailma paremaks muuta.
Kui kelleltki on erafirma poolt määratud leppetrahv sisse nõutud, siis palun andke teada.