VW caravelle madaldusvedrud

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Väikekloun
Huviline
Auto: Vw Caravelle T4
VW caravelle madaldusvedrud

Lugemata postitus Postitas Väikekloun »

Tervist. Mure selline, et tahaks saada vw caravellel (T4 2001a) tagaotsa madalamale kui originaal. Kas keegi oskab soovitada ja on kogemusi mis firma omasi nt osta? Hetkel on mulle pakutud Eibachi madaldusvedrusi( ühed on 35mm madalamad ja teised 45mm). Ja kuidas on nende jäikusega, väga jäike ei sooviks. :)

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Re: VW caravelle madaldusvedrud

Lugemata postitus Postitas tito »

Väikekloun kirjutas:Tervist. Mure selline, et tahaks saada vw caravellel (T4 2001a) tagaotsa madalamale kui originaal. Kas keegi oskab soovitada ja on kogemusi mis firma omasi nt osta? Hetkel on mulle pakutud Eibachi madaldusvedrusi( ühed on 35mm madalamad ja teised 45mm). Ja kuidas on nende jäikusega, väga jäike ei sooviks. :)
Ma endal madaldasin TaTechnikutega ei ole tulemusega rahul, paari kuuga on amort pehme ja lubatud 50 mm on asi kaugel (mul oli taga tugevdatud transporteri vedru ,rehvid taga 17" 215/50 ees 205/50 )
Pilt
Vedru istub taga maru kahtlaselt ( bussis pole alusetäit telliskive ) :)
Pilt
Komplekt ise siis 4x madaldusamort ( mis oli originaalist ca 5 cm lühem küll) ja tagumised vedrud
Pilt
Btw kui sul on 97+ aasta caravelle siis ei ole see mitte t4 vaid t4,5 :D

Väikekloun
Huviline
Auto: Vw Caravelle T4

Lugemata postitus Postitas Väikekloun »

Okei , :D Aga tänud vastuse eest, nüüd siis niipalju targem et neid siis ei osta, lihtsalt ma tean et Eibachi-d on muidu head, rallis kasutatakse ja nii aga vot ma ei tea kuidas nüüd nendega on bussi all. Päris trammvankrit ka ei taha mis oleks ilgelt jäik :D :D

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Väikekloun kirjutas:Okei , :D Aga tänud vastuse eest, nüüd siis niipalju targem et neid siis ei osta, lihtsalt ma tean et Eibachi-d on muidu head, rallis kasutatakse ja nii aga vot ma ei tea kuidas nüüd nendega on bussi all. Päris trammvankrit ka ei taha mis oleks ilgelt jäik :D :D
Mitut head asja korraga ei saa :D

Vasta

Mine “Veermik”