Ohhooo

Uni kadus kohe ära töölt tulles kui siia sattusin
Enamus mis meelde jäi oli Alkeemiku tekst ja Igori ning Grossi vastused sest ülejäänud oli suhtelist "bs" ja ei lase häirida...
Muidugi Xpr küsis ka midagi millele ma vastan esimesena:
*Võitja selgitab välja VW Klubi Juhatuse koosseis. Igor ja Illar valivad, valisid selle pildi??
Gross ega Hr Low ei ole klubiline isegi? :S
Vastus siis selline, et hääli andsid 10 inimest. Naq näha siis nimesi pole mõtet avaldama hakata kuna muidu ollakse samas seisus kus mina (Erinevalt mind siindsed kriitikud/vihkajad ei häiri kui ollakse vaid arvuti taga)

Ei Gross ega ka mina ei ole klubilised. Ja eks meil ole selleks igalühel oma kindel põhjus, olenemata sellest ei tähenda see seda, et me ei võiks klubi ridades tööd teha.
Ja vabandust kui kedagi häirin aga kui te teaksite vaid kui palju on Gross teinud ja kui palju olen ka mina näinud vaeva klubi mis iganes asjadega (Eelarved, Pildid, Textid, Inimestega kokkusaamine, suhtelmine ja veel 100 000 asja) siis võiks mokk maas olla.. Kui mitte minu siis Grossi ees
Nii, Alkeemik - sinu jaoks nr. 5647 9920 - pole vaja foorumis laimu tekitada, võid ka PS.
Ning pakuti ka ideid välja. Hääletus 2 nädalane - hmm jah. Miks mitte, pean kaaluma selle üle.
Aga uskuge mind ma ei tulnud seda konkurssi tegema 2 käega, et jaa palun mina tahan teha.
Mulle õeldi kas ma teen ja arutlesime pikalt (Esitasin omad nõudmised, esitati mulle omad - tundus, et saame hakkama ja kuni selle konkreetse pildini kus Alkeemik pidi sõna võtma hakkas pull pihta

)
On veel 1 variant kuidas teha, et Juhatuse koosseis valib välja pildid nii, et 2014 aasta kalender jääks üllatusena - see oleks kõige kergem variant korraldajana.
Mina tegin seda sama nii, et iga kuu valitakse ja näeb ka rahvas kelle pilt läheb kalendrisse - keskmine variant
Antud valikutest kõige aega nõudvam on see hääletuse teema - raskeim/aeganõudvaim variant.
Ning keegi siin arvas, et mina ja Gross valisime selle auto kalendrisse siis põhendan seda sellega, et mina ei hääletanudki millegi poolt...
(Hääled jagunesid: Hr. Low - 5, Mauh - 3, Ets27 - 1 ja vabandan, et viimase hääle saanu kasutajanimi peas pole).
Ning nagu näha videost siis selle pildi tegemise ajal seadsin tõesti ohtu miljon inimest kui sõitsime 20km/h, ees auto ohutuledega, taga auto ohutuledega ja sirgel maanteel kus tuli tollel ajal vaid 2 autot vastu.
Vabandust tõesti kui sel juhul kedagi ohtu seadsin. Ning tänu Xpr'le selgus, et mul ei võetudki ülevaatust ära, seega paberite poolest täiesti legaalne auto - nali naljaks...
---
Las siin natuke jahtub nüüd ja edaspidi PS mulle otse

Saab ka inimlikumalt läbi arutada ja vihjeks annan, et on olemas elu ka väljaspool klubi foorumit, nautige ilma näiteks.