Mootor jukerdab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW G3, 2,0 85kw, VW G2
Mootor jukerdab
Tere, tekkis massiinal väike probleem, ja otsustasin siit abi otsida. Nimelt masin töötab kohapeal ebaühtlaselt, viimasel nädadal on tekkinud juurde ka teine probleem: kui pöörded on 1500 ja 2000 vahel, siis töötab ainult kolme peaga, kui masinal gaas on poolepeal või rohkem. pärast 2000 hakkab 4-spea taha ja korras. Olen vahetanud: Jagaja, rootor, küünlajuhtmed, küünlad. Diagnostika näitas, et viga on mehhaaniline ja huupi ei taha ka juppe ostma hakata. Tänud ette 

-
- Huviline
- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Re: Mootor jukerdab
Kontrolli kas pidurivõimendi vaakum voolik on terve. See mis läheb sisselaske kollektorist võimendisse.
Viimati muutis NOTFAST, 19 Aug 2013, 15:46, muudetud 1 kord kokku.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
-
- Huviline
Re: Mootor jukerdab
Tere,
Unustasin siia kirjutada, kui pärast pikka optsimissaagat leidsin vea üles- nimelt oli üks tutikas küünlajuhe töölepingu lõpetanud. Ei oleks uskund et selline asi võimalik on, kuid ometigi... Nüüd on vaja ainult mootorilainetusest lahti saada, mille viga ma samamoodi ei leia
..
Unustasin siia kirjutada, kui pärast pikka optsimissaagat leidsin vea üles- nimelt oli üks tutikas küünlajuhe töölepingu lõpetanud. Ei oleks uskund et selline asi võimalik on, kuid ometigi... Nüüd on vaja ainult mootorilainetusest lahti saada, mille viga ma samamoodi ei leia