KUidas eemaldada kuivanud värvitolmu?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
KUidas eemaldada kuivanud värvitolmu?
Hei,
Värvisin ise VW Beetle tagastange üle, sai korralikult pahteldatud kriimupahtliga, üle lastud pritspahtliga ning lõpuks mitmed värvikihid aerosooliga peale. Keskmise katvuseni oli olukord väga kena, pind jäi sile ja värv ei valgunud. Mingil hetkel võtsin uue aerosoolipudeli, mida olin korralikult raputanud (ca 4 min), aga sealt tuli esimene kiht selline suuretükiline hõbedane värv, mis näev auto peal välja nagu värvitolm - käega katsudes kare ja ka silmaga nähtavalt heledam ning muust pinnast kõrgem. Ei aidanud ka õhuke lakikiht, mille veel peale lasin. Siit minu küsimus - kas oleks kuidagi võimalik see tolmukiht maha lihvida ilma alumist värvikihti (mis on korralik sile) kahjustamata ja kriimustamata? Ei tahaks enam rohkem pahteldama hakata, sest siis pean kogu protsessi uuesti tegema. Kas 1400 vesiliivaga tasuks proovida või on paremaid variante?
Värvisin ise VW Beetle tagastange üle, sai korralikult pahteldatud kriimupahtliga, üle lastud pritspahtliga ning lõpuks mitmed värvikihid aerosooliga peale. Keskmise katvuseni oli olukord väga kena, pind jäi sile ja värv ei valgunud. Mingil hetkel võtsin uue aerosoolipudeli, mida olin korralikult raputanud (ca 4 min), aga sealt tuli esimene kiht selline suuretükiline hõbedane värv, mis näev auto peal välja nagu värvitolm - käega katsudes kare ja ka silmaga nähtavalt heledam ning muust pinnast kõrgem. Ei aidanud ka õhuke lakikiht, mille veel peale lasin. Siit minu küsimus - kas oleks kuidagi võimalik see tolmukiht maha lihvida ilma alumist värvikihti (mis on korralik sile) kahjustamata ja kriimustamata? Ei tahaks enam rohkem pahteldama hakata, sest siis pean kogu protsessi uuesti tegema. Kas 1400 vesiliivaga tasuks proovida või on paremaid variante?
-
- Huviline
- Auto: Golf VII Facelift
Re: KUidas eemaldada kuivanud värvitolmu?
1400 jätab kriimud sisse, tasuks lõpetada 2500 või 3000, ja siis poleer. see on minu arvamus ainult, ei tea mis teised pakkuksid
Viimati muutis AndresR, 02 Sept 2013, 22:04, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Jama on selles,et lakikiht on peal. Ei saa ju värvi poleerida,kui lakk on ees. Ei saa lakki värvist eraldada ju. Seega uus karestus,,uus värvimine. Pahteldus ei puutu ju enam asjasse.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
No jutt oligi enne lihv lõpetada 3000 paberiga siis poleer. Kuigi mida sa seal enam poleerid. Siis juba uus lakikiht peale ju.t6nis3 kirjutas:Jama on selles,et lakikiht on peal. Ei saa ju värvi poleerida,kui lakk on ees. Ei saa lakki värvist eraldada ju. Seega uus karestus,,uus värvimine. Pahteldus ei puutu ju enam asjasse.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
mina lihviks, värviks ja lakiks uuesti. kui ikka värvile sai miski jama peale lastud, siis sellest enam asja ei saa. vähemasti said väärtusliku õppetunni, et alati peab esimesed "törtsud" kuhugi muule pinnale prooviks laskma veendumaks, et kõik on uue pudeliga korras (ja seda ka lakiga).
-
- Huviline
- Auto: Golf 2
- Tänatud: 25 korda
- Kontakt:
Sprei lakiga lakitud pinda ma väga ei poleeriks. See saab ju niigi niii õhuke?
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Metallik värvi reegel- - Kui värvitud pind meeldib-sobib ÄRA TEDA ROHKEM PUUTU. ja siis ainult lakk peale,mis on kõige väiksem ,,peavalu,, antud teemas.