Golf 4, Topsihoidja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Telefon: 555555555
- Auto: VW Golf
Tere!
Nimelt on väike mure. Tahaks Golf 4 2003. aasta mudelile leida topsihoidjat, aga kusagilt pole leidnud. Oskaks keegi mind aidata,kust seda saada ja palju see maksta võiks?? :
Nimelt on väike mure. Tahaks Golf 4 2003. aasta mudelile leida topsihoidjat, aga kusagilt pole leidnud. Oskaks keegi mind aidata,kust seda saada ja palju see maksta võiks?? :
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Golf 4, Topsihoidja
Ma pole veel näinud oma silmaga golf 4 millel pole topsi hoidjat.GrutUtY kirjutas:Tere!
Tead, et ta ikka asub selle kohapeal?

Viimati muutis rako, 10 Sept 2013, 21:37, muudetud 1 kord kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Rako on näinud nähtavasti ainult algusaastate G4-si, mil topsi hoidja oli standardis, lõpu aastatel oli see lisavarustus.
Teema algataja võiks kas või esindusest küsida, ega see poolt auto hinda ikka ei maksa. Muidugi lammarid on kindlasti selliseid golfe täis, kus need küljes on.
Teema algataja võiks kas või esindusest küsida, ega see poolt auto hinda ikka ei maksa. Muidugi lammarid on kindlasti selliseid golfe täis, kus need küljes on.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Tõsi üldiselt vanemad olnud jahjussike kirjutas:Rako on näinud nähtavasti ainult algusaastate G4-si, mil topsi hoidja oli standardis, lõpu aastatel oli see lisavarustus.

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Uustulnuk
- Telefon: 555555555
- Auto: VW Golf
Muidugi tean kus asub topsihoidja koht:)
Aga eks ma siis lähen ning uurin lammaritest.

-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Võid igaks juhuks ka esindusest ehk Møllerist küsida. Osad vanade mudelite "lisaasjad" olid vahepeal sigaodavad, a'la püsikiirushoida jne.GrutUtY kirjutas:Muidugi tean kus asub topsihoidja koht:)
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Forss tahtis selle topsihoidja eest kunagi 60€+ saada.. soovitan lammarist vaadata .
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
Soovitaks EBAY'st vaadata...VWM kirjutas:Forss tahtis selle topsihoidja eest kunagi 60€+ saada.. soovitan lammarist vaadata .
http://www.ebay.co.uk/bhp/vw-golf-mk4-cup-holder" onclick="window.open(this.href);return false;