Tiptronic kasti õlileke

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
hypnotiza
Huviline
Auto: Passat B5 4Motion, Hunnik Volvosid

Tiptronic kasti õlileke

Lugemata postitus Postitas hypnotiza »

Masin: 2000a. Passat B5 2.5TDI 4motion tiptronic kastiga.
Probleem: Kui mootor on soojaks läinud, siis tuleb mootori ja käigukasti vahelt sirinal kastiõli välja. Külmast peast ei midagi. On see järsku otsa lõppenud simmeka tunnusmärk või miskit muud? Kuskilt olen kuulnud, et pidi mingi [õlipumba?] kahvel ära murduma ja siis selline häda. Oskab ehk keegi täpsemalt rääkida, et mis kahvel see täpsemalt on, kui suur töö on mahavõetud kastil vajalike jubinate vahetus ja mis nad maksavad umbkaudselt. Muidu toimetas kast igatepidi ilusti. Ehk saab veel asja

Tänan!

hypnotiza
Huviline
Auto: Passat B5 4Motion, Hunnik Volvosid

Re: Tiptronic kasti õlileke

Lugemata postitus Postitas hypnotiza »

Sai siis asi lahti võetud ja lõpptulemusena sügatud kukal ning hunnik pilte. Oskab ehk keegi piltide põhjal seletada, mida vaja oleks ja kui hull on seisukord tegelikult? Minu arusaama järgi on saale ringi hakanud käima, vahetüki kaasa võtnud ja simmeka välja lükanud. Millest see põhjustatud on? Kas seda turbiini ja saale raamiks olevat osa kannatab veel kasutada?

Pildi tegemise ajaks oli mul juba saale maha võetud.
Pilt

Pilt

Ülejäänud pildid on siin:
http://www.upload.ee/gallery/11731/tiptronic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tänan!

TEH
Huviline
Auto: Audi (R)S2 limo, BMW E61

Re: Tiptronic kasti õlileke

Lugemata postitus Postitas TEH »

Konsulteeri nende meestega. Ise käisin kohal, kahtlustasin kasti viga. "Õnneks" selgus, et viga süüte poole peal. Auto küll V6 Q ja bensiin. Ega enne hinda ei oska keegi öelda kui pole vaadanud "karu kõhtu".
Ma ei tee reklaami, kuid üldiselt kiidetakse ja mehed pole niisama "jutumehed" ehk rohkem tegusid teevad.
Asuvad Kadrinas.
Hõbenool OÜ
Automaatkäigukastide hooldus ja remont
http://www.hobenool.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel.: +(372) 52 65900
deemonid lendavad põrgus

Vasta

Mine “Ülekanne”