Passati tagasilla kokkujooks
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volgswagen passat,Honda civic
Asi siis selline et ostsin VW passati universaal kerega ,
2002a,96kw1.9tdi kuna auto sai pool pimedas ostetud siis et märgand et tagarehv üks oli kole lääpas,
alles siis kui auto sai üles tõstetud ja nähtud et rehvi sisekülge on meeletult söönud ja selguski et asi ikka jama.
Olen kuulnud seda seibide värki et sellega jamada aga ka seda, et peaks olema eraldi vahetatav see tagarattalaagri rumm või võll mis seal kõver on,
kuna siin rohkem targemaid inimesi siis aidake ehk soovitada ,mis peale hakata ning
äkki oskate öelda täpselt selle det nime ka mis see seal kõver on et uut kuskilt otsida!
2002a,96kw1.9tdi kuna auto sai pool pimedas ostetud siis et märgand et tagarehv üks oli kole lääpas,
alles siis kui auto sai üles tõstetud ja nähtud et rehvi sisekülge on meeletult söönud ja selguski et asi ikka jama.
Olen kuulnud seda seibide värki et sellega jamada aga ka seda, et peaks olema eraldi vahetatav see tagarattalaagri rumm või võll mis seal kõver on,
kuna siin rohkem targemaid inimesi siis aidake ehk soovitada ,mis peale hakata ning
äkki oskate öelda täpselt selle det nime ka mis see seal kõver on et uut kuskilt otsida!
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Passati tagasilla kokkujooks
Nii foorumis küll täpselt öelda ei saa mis sul seal kõver on kas sillatala või rumm.
Eeldan, et tegemist on siis esivedulisega.
Eeldan, et tegemist on siis esivedulisega.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Täpselt nii tegu on esiveolisega..
aga siis pm on asi nii et alles pärast rummu ära vahetamist näen mis siis kõver on ?
nagu ma aru saan jah?
aga siis pm on asi nii et alles pärast rummu ära vahetamist näen mis siis kõver on ?
nagu ma aru saan jah?
- rako
- Huviline
- Kontakt:
No ma arvan, et asjalik töökoda suudab sul ära tuvastada ka selle detaili mis kõver on.
Mina isiklikult enne ei tormaks midagi vahetama.
Mina isiklikult enne ei tormaks midagi vahetama.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
peaks olema assiots mis seal kõveraks annab minna , kui ratas lääpas , nurgikuga pidavat kuidagi võrrelda saama , oli sama probleem kõrvalistuja poolse rattaga , siis nii räägiti , samas on kõrvalistuja poolne ratas natuke koopas ka kui juhipoolne ja rattakalle silmaga vaadates suurem , endal lahenes see sellega , et tagasilla puksid oli läbi ja seoses sellega oli sild veidi vildakas ja sillastendis arvati et assiots kõver siis tuligi selline teooria välja.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Kukadi teoreetikud--assi ots on kõver.Kukimuki,kuidas siis laagrid seal võlli peal liuelda saavad ? Mis vägi suudab assi väänata?. Sillatala on kõver,kogu lugu. Lastud libedaga vastu teeperve.
-
- Huviline
eih ole seal mingit assiotsa:)
oli tagaratta laagri rumm ja mis sai vahetatud täna ning nüüd asi palju parem:)
kui otsida täiuslikkust siis loogiline et uus sild vaja osta kuid piirun sellega et rehvi ei sööks
oli tagaratta laagri rumm ja mis sai vahetatud täna ning nüüd asi palju parem:)
kui otsida täiuslikkust siis loogiline et uus sild vaja osta kuid piirun sellega et rehvi ei sööks

- rako
- Huviline
- Kontakt:
Tegu oli küll nüüd järgmine põlvkonna passatiga, kuid mul tuttav jooksis end hulluks mööda teenindusi ning ostis alla üle 1k eurised rehvid kuna auto ei seisnud talvel teepeal. Ja lõpuks siis tuvastati tagumise silla kokkujooksu teema 
Niet pole ainult rehvi söömine mis sind sellega seoses häiriks.

Niet pole ainult rehvi söömine mis sind sellega seoses häiriks.
-
- Huviline
ütleme siis nii , et üks "ots" seal on mis saab kõveraks minna , vaevalt , et mulle nii lampi seda seletati.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
-
- Huviline
Rako sebi mulle bora univeraali tagasilla skeem , mulle ei anna rahu , mis assiotsa mulle seal seletati 
Edit: Asi lahenes PS teel Rakoga , Passatil puudub see "ots" mis on Boral olemas.

Edit: Asi lahenes PS teel Rakoga , Passatil puudub see "ots" mis on Boral olemas.
Viimati muutis Stollu, 12 Sept 2013, 22:40, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Rako ja Stollu ,eeldan et teil on tehnilist arusaamist. Pildilt nr. 6 nägin ratta võlli flantsi ,mis kuidagi ei saa kõveraks minna.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Vähe autosid oled teinud järelikult.t6nis3 kirjutas:Rako ja Stollu ,eeldan et teil on tehnilist arusaamist. Pildilt nr. 6 nägin ratta võlli flantsi ,mis kuidagi ei saa kõveraks minna.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Puht füüsiliselt võimatu ju selline lahendus. Ära eksita piltidega,reaallsusesse ei puutu siin ka kirja pilt.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Rakol on õigus. Pildil nr6 võimalik kõveraks minna.
Ostsin kunagi a80 b4, mille oli see jumala kõver ja ratas loperdas. Et asi korda teha, selle asemel oli pidur pimedaks tehtud ja ketas vahelt välja võetud.
Ostsin lammerist kasutatud uue võlli või kuidas iganes keegi seda kutsub ja ladusin kupatuse kokku.
Ostsin kunagi a80 b4, mille oli see jumala kõver ja ratas loperdas. Et asi korda teha, selle asemel oli pidur pimedaks tehtud ja ketas vahelt välja võetud.
Ostsin lammerist kasutatud uue võlli või kuidas iganes keegi seda kutsub ja ladusin kupatuse kokku.
-
- Huviline
Rako ..
asi nüüd selles et selle det ma panin nüüd uue nr6..
ning aga silmamõõt on silmamõõt et minu enda silma järgi läks paremaks aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] seda teab..
aga kuna revi sisekülge oli juba ennem ära päris tugevalt närinud siis
vb see annab ka praegu seda kaldnurka juurde .
ja kui rehvi juba söönud siis ta sööb seda rehvi edasi ,
kuid ma mõtlesin et las hetkel nii olla sebin uued rehvid ja siis lähen vaatan sillastendist läbi
ja kui seal ka öeldakse et ikka on jama siis teada värk milles asi:)
ning aga silmamõõt on silmamõõt et minu enda silma järgi läks paremaks aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] seda teab..
aga kuna revi sisekülge oli juba ennem ära päris tugevalt närinud siis
kuid ma mõtlesin et las hetkel nii olla sebin uued rehvid ja siis lähen vaatan sillastendist läbi
-
- Huviline
Rako ..
ning aga silmamõõt on silmamõõt et minu enda silma järgi läks paremaks aga ingel seda teab..
aga kuna rehvi sisekülge oli juba ennem ära päris tugevalt närinud siis
ning aga silmamõõt on silmamõõt et minu enda silma järgi läks paremaks aga ingel seda teab..
aga kuna rehvi sisekülge oli juba ennem ära päris tugevalt närinud siis
-
- Huviline
- Auto: vw golf IV Variant 1.9 TDI 66kw
Mul endal küll golf 4 universaal ja sõi samuti tagasillal sisemisi rehvi ääresid.Käisin sillastendis ja öeldi et parem sillaots miski 5mm väljapoole...ühesõnaga koera sõidab.EI tea kuidas passatil aga ma esialgu alustasin odavamatest juppidest.Vahetasin mõlema poole sillatala otsad ära( ehk siis need samad kuhu see laager otsa läheb)....Lasin teha uuesti sillastendi.Väga vähe muutus paremaks aga ikka oli halb.Ostsin lammarist teise tagasilla ja panin need uued sillatala otsad kui juba olemas olid ja uuesti sillastendi.Õnneks läks hästi ja olid ilusti rohelise alas näitudega.Õeldi et enam rehve ei tohiks süüa.Nüüdseks aasta juba sõidetud ja ega pole täheldanud küll mingit rehvi söömist tagasillas.Võib ka olla et sul sillatala kõver?!