Uued esituled Golf 3 GTI´le. Probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Uued esituled Golf 3 GTI´le. Probleem
Tere,
Autoks siis 1992 aasta Golf 3 GTI, 2,0. Sai siis plaani võetud soetada Golfile uued esituled, sest vanadel reflektirid tuhmunud ja suurt midagi ei näita. Probleemiks on see, et minu Golfi tulede pistik koosneb 4 klemmis, mis on järjestatud ülevalt alla, kuid müügil olevate tulede vastused on 2 ja 2 kõrvuti. Näiteks need tuled : http://alvadi.ee/kataloog/varuosa/99341/13807" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas on kuidagi võimalik mul pistik vahetada? Samas tekib probleem, et milline juhe millisesse auku minema peaks???
Ette tänades,
Teet
Autoks siis 1992 aasta Golf 3 GTI, 2,0. Sai siis plaani võetud soetada Golfile uued esituled, sest vanadel reflektirid tuhmunud ja suurt midagi ei näita. Probleemiks on see, et minu Golfi tulede pistik koosneb 4 klemmis, mis on järjestatud ülevalt alla, kuid müügil olevate tulede vastused on 2 ja 2 kõrvuti. Näiteks need tuled : http://alvadi.ee/kataloog/varuosa/99341/13807" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas on kuidagi võimalik mul pistik vahetada? Samas tekib probleem, et milline juhe millisesse auku minema peaks???
Ette tänades,
Teet
Re: Uued esituled Golf 3 GTI´le. Probleem
Jõudsin juba ise ka mõttega selleni. Idee poolest peaks saama juhtmed kokkuklapitada. Sealt tuleb ju pool- ja täistuli, parkimise tuli ja suunakas. Eks paistab...Beluuga kirjutas:Äkki on olemas ka mingid üleminu pistikud kuskil poes?
-
- Huviline
- Telefon: 5027277
- Auto: Golf mk3 VR6, Polo G60, Jetta mk1 16V, Passat B3 16V
- Tänatud: 19 korda
Ma kiskusin need pesad mõlemalt tulelt küljest ära ja vahetasin ära, juhtmed koos pistikuga paned vanad.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf IV
Minu arust on need üleminukud laternate komplektiga kaasas. Vähemalt minu ostetud komplektil oli. Ei olnud neid tookord vajagi, peaks mul need isegi alles olema.
suund ju eraldi stanges või sul pole?tetu89 kirjutas:Jõudsin juba ise ka mõttega selleni. Idee poolest peaks saama juhtmed kokkuklapitada. Sealt tuleb ju pool- ja täistuli, parkimise tuli ja suunakas. Eks paistab...Beluuga kirjutas:Äkki on olemas ka mingid üleminu pistikud kuskil poes?
Täpselt nii ongi, et üleminekud peaks tuledega kaasas olema ning juhe mida ekslikult pidasin sunnakaks (mis on ju eraldi tulena) on tegelikult mass. Vanade tulede reflektoreid olen korduvalt puhastanud, kuid midagi suurt paremaks ei lähe sest ajahammas on ome töö nendega teinud.
Aga tänud vastamast
Aga tänud vastamast