2000.a. Passati NAVI süsteem?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
2000.a. Passati NAVI süsteem?
Tere!
Oskab keegi ?elda kas tavalisi CDR plaate on kah v?imalik seal k?ima saada. Originaal Audio-CD'd m?ngib normaalselt. Algul arvasin et CD lugeja must vms, kuna orig. kah h?sti ei m?nginud. Aga ei. Sai puhastatud ja CDR peale s?imab endiselt midagi saksa keeles.
Vaatasin et emulega t?mmates on saadaval mingid updated NAVI raadiotele. V?ib nendest mingi kasu olla? V tuleb mingi chip kuhugi sisse tinutada vms? Yhe variandina kavatsen proovida ka neid standalone CD kirjutajatele m?eldud toorikuid millel kiri "for audio only".
Andke teada kes probleemiga kursis v mingeid asjalikke m?tteid omab
Oskab keegi ?elda kas tavalisi CDR plaate on kah v?imalik seal k?ima saada. Originaal Audio-CD'd m?ngib normaalselt. Algul arvasin et CD lugeja must vms, kuna orig. kah h?sti ei m?nginud. Aga ei. Sai puhastatud ja CDR peale s?imab endiselt midagi saksa keeles.
Vaatasin et emulega t?mmates on saadaval mingid updated NAVI raadiotele. V?ib nendest mingi kasu olla? V tuleb mingi chip kuhugi sisse tinutada vms? Yhe variandina kavatsen proovida ka neid standalone CD kirjutajatele m?eldud toorikuid millel kiri "for audio only".
Andke teada kes probleemiga kursis v mingeid asjalikke m?tteid omab
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 06:24, muudetud 1 kord kokku.
Re: 2000.a. Passati NAVI s?steem
Vabandan, et nii vana teema ülesse toon, aga vanemad ostsid peale pikka soovitust endale aasta 2001 kui ma ei eksi Passat B5.5 sedaani. See ei ole oluline, aga mis on oluline, et sellel on ka see tehase navi sees ja vaadates seda paneeli, siis tundub, et sealt samast navi DVD luugist peaks ka CD sisse minema, kuid süsteemis (Audio valikus) on CD hall ja seda üldse valida ei saa. Seega küsimus selline, et kas tolel isendil peaks kuskil CD-Box olema või mis mure võib olla. Mingi vana originaal CD sai ka sisse visatud, aga selle peale ei teinud aparaat piuksu ka mitte. Aga kirjad igatahes vihjavad, et CD peaks samast luugist sisse käima..."CD Changer" on seal kirjas (CD/DVD ava juures).
Ja uurides maad, siis nagu ma aru saan ja kui ma õigesti mäletan, peaks DVD versiooniga Navil saama paltikumi kaardi ka sisse sööta?
Ja uurides maad, siis nagu ma aru saan ja kui ma õigesti mäletan, peaks DVD versiooniga Navil saama paltikumi kaardi ka sisse sööta?
VW Das Auto
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
2001 aasta passatil peaks ikka see sama vana MFD olema, mis ei söö ei audio plaate ega midagi. CD eeldab originaal cd-boxi olemasolu. Neid MFD versioone ei tehtudki DVD-ega. Sellele versioonile ei saagi Baltikumi kaarte.Kratt kirjutas: Ja uurides maad, siis nagu ma aru saan ja kui ma õigesti mäletan, peaks DVD versiooniga Navil saama paltikumi kaardi ka sisse sööta?

Selline ta on jah. Ja kuskohas see CD-box peaks asuma? Et saaks vaadata, kas ta olemas on või kuhu saaks uue panna...
VW Das Auto
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
Tavaliselt asuvad cd-boxid pagasiruumis.Kratt kirjutas:Selline ta on jah. Ja kuskohas see CD-box peaks asuma? Et saaks vaadata, kas ta olemas on või kuhu saaks uue panna...
Seljuhul peaks sealt kuskilt mingid juhtmed ülesse otsima, sest kui see CD-Box ei ole ingel [VW Bot: "Keel korda!"] teab kuhu ära peidetud, on ta teel Saksast siia kaduma läinud. Ehk sellep. on ka CD valik hall, sest ei ole seadet.
VW Das Auto
-
- Huviline
- Auto: Passat variant 4motion 96kw tdi
Re: 2000.a. Passati NAVI süsteem?
Mul auto kindalaekas selline puldiga navi alpine nve-no55pv,mida sellega teha?Auto B5.5.
http://www.streetstereo.co.uk/navigation/system.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.streetstereo.co.uk/navigation/system.htm" onclick="window.open(this.href);return false;