Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
jah , tulin sõidust ja ootasin auto kõrval ja läksid ise lukku ja signa alla.J.Aru kirjutas:Kas peale seda kui süüde on peale uste lahti tegemist sees olnud ja võtme ära võtad lähevad ka lukku?
Täpselt nii ongi , pulti midagi ei näpi , löön ukse kinni ja mingi aeg kesklukk lukustab terve ringi , imelik tundubki see , et auto on seisnud uksed lukustamata mitmeid päevi ja sellist automaatset lukustumist pole ennem olnud.dellu kirjutas:Kui aga väidad, et süüte väljakeeramisel ja autost väljumisel uksed ise lukustuvad, siis sellist versiooni pole mina näinud.
Ta ei ole kunagi ise uksi lukku pannud , tal polegi midagi näha , kõik on alati toiminud sellest kui ma vajutan pulti , automaatset lukustumist ei ole kuskilt otsast olnud ja kuidas see ise äkki nüüd aktiveerus , ma ei tahaks uskuda , et kõrvalistuja mikrolüliti toimetab tervet kesklukku , mul pole seal pool üldse mehaanilist avamistki , juhiuksel see on aga signat see maha ei võta vaid alles siis kui võti süütesJ.Aru kirjutas:. Auto paneb peale teatud aega ise uksed lukku kui "ei näe", et uksed lahti tehti. Kuna kõrvalistuja uksel see mikrolüliti ei toimi siis auto aru ei saa, et ukse lahti tegid ja paneb mingi aja pärast lukku tagasi. Kui juhiukse lahti teed näeb, et tegid ukse lahti ja ei pane uksi lukku.
J.Aru kirjutas:See oleks küll päris nõme funktsioon. Võtad võtme eest ära aga jätad autosse istud varsti ukse taga. Ühe lingi leidsin comfort mooduli kodeerimise kohta.
Lugesin jah seda funktsiooni , peab kaabli taha ühendama ja uurima mis näidud lahtrites on ja mis asjad on aktiivsed.J.Aru kirjutas:Minuteada peaks see auto-lock olema see, et üle 20km/h sõites tõmbab auto ise uksed lukku. Aga võib-olla on seal all ka mituvalikut vms.
See tähendab seda, et ukselukkudes olevad mikrolülitid lollitavad ning kui väljumisvalgus põlema läheb, siis mikrolüliti annab teada ukse lahtiolekust, kuigi reaalsuses on uks suletud. Teadagi hakkab alarm üürgama kui leiab, et uks on lahti.ylli kirjutas:Tere
Minu golfike hakkas täna ka signaga jamama.
Ennem ei saanud aru,kui õhtal,mil lukku panin puldist.
Läheb häiresse,larmab pisut ja jääb vait.Asi kordub iga mingi erineva aja tagant.
Nüüd tagant järele mõelda,siis hommikul sõitma hakates tegi nii,et sõidu ajal ukse piitadel valgustid korraks läksid põlema.No nii erineva sagedusega.
Ja kui nüüd alarmi maha võtsin,siis kordub see uksepiitadeb tulede süütamine samamoodi.See tulede sisselülitamine ei ole korrapärane ja ei kesta samakaua-ühesõnaga lambist toimetab.
Ja valve all häiresse minek on samuti erineva sagedusega.
Oskab keegi nõu anda?