See on turbo geomeetria, mu teada seda t4 jal ei olnudaudivana kirjutas:see 1,9tdi 81kw turbo. MÕni targem parandab kui see wg pole.► Näita Spoilerit

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
See on turbo geomeetria, mu teada seda t4 jal ei olnudaudivana kirjutas:see 1,9tdi 81kw turbo. MÕni targem parandab kui see wg pole.► Näita Spoilerit
ehk siis t4jal geomeetrja puudub? ja kas siis 66kw mootoril o sama turbo?tito kirjutas:dub1 kirjutas:Kas kellegil on pilti milline see wg turbo seest väjla näeb?► Näita Spoilerit
Golf 3 moto peaks olema ajusisese rõhuanduriga, mis neil koguaeg ära mädanes. Juhul kui ainult põlv seal katki siis saab kuidagi parandada, kui andur ise siiis terve uus aju.martinto kirjutas:Tulen tüütan Teid oma sõbra murega, sest tal pole foorumis kontot. Sõidab ta VW Golf 3-ga ning mootoriks 1.9TDI ja 81kw.
Pikemat aega piinab mure, et auto läheb kiirendades umbes 3000-3500 pöörde juures limp mode. Veakoodiks annab selle, et sisselaskes on rõhk vale vms. Hetkeseisuga on juba tehtud: kõik vaakum voolikud vahetatud, turbol oli geomeetria kinni, kogu kupatus käis maas ja sai puhastatud ning vahetatud on ka vahejahuti kuna vana oli kahest kohast katki+kõrgsurve pump Test-Remis remonditud kuna lekkis.
Ehk siis, mida veel kontrollida vaadata?
N75 ei toimi niiske ilmaga ehk nii nagu vaja. Teine mõte, ehk, et kuidagi mõjutab turbo peal olevat vaakumklappi.Mägi kirjutas:Küsiksin, et mida vaadata kui turbo läheb järelt ära aga ainult vihmaste ja niiskete ilmadega. Vahet pole kas mootor soe või külm. Kui kui ilm siis võib vajutada nii, et õitseb ja ei juhtu midagi. Nii kui sajab siis pole pööretel nagu vahet. Geomeetria kolm kuud tagasi puhastatud. Mingi paber autos, et ülerõhku lööb. Aga millest?
Eelmises postis oli sul veel 10nes number 9 ja kolmas sümbol pole kahjuks/õnneks täht o vaid number 0. Kõik golf 3 kerele toodetud varuosad omavad suuremjaolt 1h0 koodialgust.t6nis3 kirjutas:Ei mängi lolli,kuid kood klapile on tõesti 1 H0 906 627. No mida veel . Ootan limp mode vastust tehnikale.
millised numbrid on "ulmelised"?Martään kirjutas:Midagi ei muutunud ja käisin siis kohaliku diagnostiku juures, näitas õhulugeja viga, kutt ütles, et numbrid on väga ulmelised.
Võib kahtlustada jah, et maf i viga, kui minek muutumata jäi ja vb uus maf on vigane v vale. Üldiselt kõige odavama otsa asju selliste jubinate puhul ei soovitata. veel võimalus, et vahetad kellegi teise masina omaga ümber korraks, kellel sama masin aga minekuga probleeme pole. Ja 250 on täiesti reaalne näit, kui EGR töös on. Kas ta tegi ka testisõidu ja andis motole koormust et näha millised olid siis näidud....kohapeal tühipööretel v isegi kohapeal tuuritades on täiesti kasutu MAF i näitude vaatamiseks!!!Martään kirjutas:Kui ma õigesti mäletan, siis näit oli miski 250 kanti, voltmeetriga pistikust mõõtes oli ka vool mööda, nii 1.6V ehk. Ma võin siinkohal rängalt eksida, ei jaga ise seda elektroonikat-diagnostikat ja sellest nädal möödas, aga midagi sellist mul ajusopis on. Igatahes homme õhtul tuuakse uus õhulugeja, kui see ka kammajaad ei kõrvalda, siis lähen uuesti juhtme otsa. Vana lugeja puhul ei muutunud absoluutselt mitte midagi, kui pistik küljest sai võtta, seega on ju suht logish, et just lugejas probleem oli/on?