G3 GTI tagaklaasi vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 GTI tagaklaasi vahetus
Tere!
Suvel sai vana roostes tagaluuk vahetatud korraliku vastu, aga uuel luugil on tagaklaasi soenduse juhtme klemm ära murdunud. Lisaks on sellel veel toon kile mis mulle ei meeldi ja puuduvad GTI tagatiiva kinnituseks augud. Vanal luugil mis sealt ära võetud oligi ainuke korras asi tagaklaasi soendus ja klaas ise, mõte oli se vanalt luugilt ära võtta ja uue peale panna... Mida ma enne sellist tööd teama peaks? Ise seda vast tegema ei hakkaks, laseks profil siiski teha, aga tahaks teada kuidas se klaasi eemaldus ja tagasi panek käib.
Allar
Suvel sai vana roostes tagaluuk vahetatud korraliku vastu, aga uuel luugil on tagaklaasi soenduse juhtme klemm ära murdunud. Lisaks on sellel veel toon kile mis mulle ei meeldi ja puuduvad GTI tagatiiva kinnituseks augud. Vanal luugil mis sealt ära võetud oligi ainuke korras asi tagaklaasi soendus ja klaas ise, mõte oli se vanalt luugilt ära võtta ja uue peale panna... Mida ma enne sellist tööd teama peaks? Ise seda vast tegema ei hakkaks, laseks profil siiski teha, aga tahaks teada kuidas se klaasi eemaldus ja tagasi panek käib.
Allar
Viimati muutis allar9944, 04 Okt 2013, 15:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: G3 GTI tagaklaasi vahetus
Klaas lõigatakse eest ära - selleks on spets. noad olemas.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Muidugi saaks ise ka lõigata küljest peenikese trossiga, aga lihtsam on lasta spets noaga seda teha. Toonkile saab fööniga maha võtta (et liimi peale ei jääks, sest tagaklaasil noaga pärast liimi maha kraapida ei saa) ja idee poolest kannatab klemmi tagasi klaasi külge ka joota.
se paneb mõtlema, aga ma tahaks GTI taga spoilerit ka külge panna. Nii imelik kui se ka pole siis se käib kinni poltidega läbi tagaklaasi. Auke sinna just ise puurima ei hakka. 

Viimati muutis allar9944, 08 Okt 2013, 13:09, muudetud 1 kord kokku.
Pane see GTI taga spoile silikooniga kinni. Ma usun, et kui mingi korralik silikoon on, jääb see pidama küll.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui orig. GTI spoilal on küljes poldid (mis ei käi küljest ära), kuidas sa selle silikooniga (e. liimiga) paned kinni klaasile, kus puuduvad augud?V33k kirjutas:Pane see GTI taga spoile silikooniga kinni. Ma usun, et kui mingi korralik silikoon on, jääb see pidama küll.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Poldid murrad spoilast välja ja kasutad klaasi või kere liimi.
Silikoon käib tissidesse, äärmisel juhul vannituppa
Silikoon käib tissidesse, äärmisel juhul vannituppa

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
sel juhul klaasi lahti kiskuma ei hakka, aga kui keegi soovib siis üks korralik GTI tagaklaas pakkuda. 
Tänud

Tänud