Golf III tagumise rattalaagri vahetamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf III tagumise rattalaagri vahetamine
Niisiis, ilmnes minu golil selline pull, et kui mingi 15 minni ?ra s?itsid, siis asi hakkas ilgelt undama, kuskil keegi mainis, et nagu ikarusega s?idaks(ilmselt selle aja sees laager paisus). L?ksin teenindusse, et saada teada mis viga. T?steti pukkidele ja kolistati k?ik rattad l?bi. Puksid asjad olid k?ik ok, aga k?ikidel ratastel ilge l?tk. ?eldi siis, et k?ik on l?bi ja et k?ik tuleb ?ra vahetada. Ma seda asja muidugi v?ga ei uskunud. Kolistasin ise ka masina ?mber, t?stsin iga ratta eraldi ?les, lasin ringi k?ia ja loksutasin pisut. T?si on, et k?ik rattad pisut loksuvad, kuid undamist ei ilmnenud ?hestki rattast peale parema tagumise. V?tsin lahti ja t?esti saaled olid matid ja laagrid rauapuru t?is. N??d plaan siis vahetama hakata ja n??d l?puks j?uan k?simuseni: Kui laagri ?ra vahetan, siis kui suur peab j??ma l?tk, pole ise kunagi vahetanud ja ei sooviks asja tuksi keerata.
Viimati muutis argo, 17 Nov 2014, 08:43, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
l?tku ei tohigi j??da! ise kui olen vahetanud, siis olen kinni keeranud tunde j?rgi suht tugevalt ja siis 1/4 ringi tagasi lahti. sealjuures olen j?lginud, et kui see 1/4 ringi on tagasi keeratud, et siis ikka hakkab asi suht normaalselt ringi k?ima, mitte aga "pooma". ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei oska seda paremini seletada, aga nii seda teinud olen ja laagrid kestavad siiamaani 

T?mbasin laagri p?ris k?vasti kinni, sest m??ret panin h?sti palju. Tuttab ?tles, et kui m??ret k?vasti sees, siis peadki algul k?vasti kinni keerama, et ajapikku l?heb normi. P?rast vahetamist oli algul t?iesti vaikne. T?na s?itsin tartust tallinna, ja ?rnalt nagu j?lle undab. M?tlesin, et keeran ehk natukene ?rnemaks, ei tea kas on abi, v?i on tutikas laager juba ?htal. S?itnud n??dseks 200 km
:(

Re: Golf III tagumise rattalaagri vahetamine
kunagi ei tohi koonuslaagrit yle pingutada. unustage kõvast kinnikeeramine ära. keerad nii et lõtk kadunud ja asi korras rohkem pole vaja. vahetanud neid laagreid umbes 50 ringi ja korralik laagrimääre sisse ja pole yhtki tagasi tulnud et undab. pisike lõtk on normaalne nähe.
Carstop