Oleks vaja abi piduri torustiku/voolikute hankimisel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 555 77 993
- Auto: Golf 4 / 1.9 / 4mot
Oleks vaja abi piduri torustiku/voolikute hankimisel
Mul selline jama et golf 3 gt, 1.8 66 kw.
Ja pean nüüd piduri torustiku ja voolikud ära vahetama.
Ja mu küsimus oleks kust ma saaksin Tartust kõige mõistlikuma hinnaga kuskilt midagi hankida?
Leidsin, et torustiku saan: Laki autost - Sepa 19
Aga voolikuid ei oskagi kohe kuskilt võtta.
Loodan, et see teema aitab ka teistel tartukatel edaspidi need poed leida,
Ette tänades, Martin.
Ja mu küsimus oleks kust ma saaksin Tartust kõige mõistlikuma hinnaga kuskilt midagi hankida?
Ette tänades, Martin.
Tervitades,
555 üheksa üheksa 77 kolm
SMS või PM!
SMS või PM!
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re: Oleks vaja abi piduri torustiku/voolikute hankimisel
No minu G3-l läksid samad asjad vahetusse ja kogu staffi (piduritorud + voolikud) olid Forsis letikaup? Forss küsib sult vaid mis pikkusega torusi vaja.Sylekoer kirjutas:Mul selline jama et golf 3 gt, 1.8 66 kw.
Ette tänades, Martin.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Laki Autost saad nii torud kui voolikud (vähemalt siiani on saadud). Enamus müügikohti küsib torude pikkuseid kuna puudub vastav kataloog mis pikkuseid õieti näitaks. Olen läinud kergema vastupanu teed ja teinud ise piduritorud - saab täpselt õige pikkuse ning tuleb kokkuvõttes ka odavam. Kui lased töö kuskil teeninduses ära teha, siis paljud rem. kohad suudavad samuti torud kohapeal valmis teha, tasub uurida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 555 77 993
- Auto: Golf 4 / 1.9 / 4mot
Nii sai siis ära käidud ja voolikud ära ostetud sealt samast Laki Autost - 4 voolikut läks kokku maksma 28 € kopikatega.
Ja torude kohapealt ei oska keegi midagi aidata kui neile auto tehnilist passi näidata. Ütlevad nii Forssist kui Laki autost, et mõõda üle ja siis tule uuesti. Igatahes järgmine kord kui ära mõõdetud ja järgi lähen siis vist lähen võtan torud Laki Autost. Tunduvad, et sealt saab odavamalt need jupid kätte.
Küsisin Laki autost ja Forssist, et palju maksab leegitoru? Laki auto 54 € ja Forss 78€.
Mis hinna vahemikku need torud võiksid umbes maksta?
Ette tänades Martin.
Ja torude kohapealt ei oska keegi midagi aidata kui neile auto tehnilist passi näidata. Ütlevad nii Forssist kui Laki autost, et mõõda üle ja siis tule uuesti. Igatahes järgmine kord kui ära mõõdetud ja järgi lähen siis vist lähen võtan torud Laki Autost. Tunduvad, et sealt saab odavamalt need jupid kätte.
Küsisin Laki autost ja Forssist, et palju maksab leegitoru? Laki auto 54 € ja Forss 78€.
Mis hinna vahemikku need torud võiksid umbes maksta?
Ette tänades Martin.
Tervitades,
SMS või PM!
SMS või PM!
-
- Huviline
- Auto: Škoda Octavia VRS
Pidurimeister.ee on see kes torusid annab ja need on väga odavad !
- Anvar
- Veteran
- Auto: Hunnik busse ja suitsev kaheraudne
Kui sa kavatsed kogu torustiku välja vahhetada osta Lakist terve rull (oli vist 20m).Tuleb ilmselt odavam kui juppidena osta ja jääb ka tulevikuks.Veel on sul siis vaja piduritorude valmistamise komplekti.Maksis IKH-s miski 20 euri ringis vist.Jällegi asi ka tulevikuks või sõpradele tuttavatele laenamiseks :)Kui vajad allahindlust võta minuga ps-i kaudu ühendust.(25% sain vist Lakist).Võime selle rulli toru ka ära jagada omavahel mul nagunii varsti läheb tarvis.
Viimati muutis Anvar, 30 Okt 2013, 10:32, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: õigekiri
Põhjus: õigekiri
80-ndatel lõppes autode tootmine.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 170 korda
Lisaks on vaja ka ühendusnipleid, mida saab samuti Lakist. Kui ei tea, mis tüüpi niplid on, võiks ühe vana näidiseks kaasa võtta, kuna pakutavaid variante on rohkem kui üks.urbaan kirjutas:Kui sa kavatsed kogu torustiku välja vahhetada osta Lakist terve rull (oli vist 20m).Tuleb ilmselt odavam kui juppidena osta ja jääb ka tulevikuks.Veel on sul siis vaja piduritorude valmistamise komplekti.Maksis IKH-s miski 20 euri ringis vist.Jällegi asi ka tulevikuks või sõpradele tuttavatele laenamiseks :)Kui vajad allahindlust võta minuga ps-i kaudu ühendust.(25% sain vist Lakist).Võime selle rulli toru ka ära jagada omavahel mul nagunii varsti läheb tarvis.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/