Jõhvis?Nirgid kirjutas:virukad on väljasuremis ohusvõiks ju proovida 26.10 ehk siis laupäeval õhtu poole
vaatame palju rahvast lubab tulla,kui L-virukaid rohkem kui ida omasid siis teie meile kui vastupidi siis meie teile,kuigi ma ei usu et sellest midagi välja tuleb.argo kirjutas:Jõhvis?Nirgid kirjutas:virukad on väljasuremis ohusvõiks ju proovida 26.10 ehk siis laupäeval õhtu poole
Ma kardan ka.Nirgid kirjutas:vaatame palju rahvast lubab tulla,kui L-virukaid rohkem kui ida omasid siis teie meile kui vastupidi siis meie teile,kuigi ma ei usu et sellest midagi välja tuleb.argo kirjutas:Jõhvis?Nirgid kirjutas:virukad on väljasuremis ohusvõiks ju proovida 26.10 ehk siis laupäeval õhtu poole
tuleks küll aga kahjuks töölCarqw kirjutas:Nii homme (täna) 27.10.2013 kell 2000 Põhjaka parempoolsemas parklas, kes tuleb see tuleb!!!!!!!!!
Või siis stati poolses parklas (saab ühe kohvi ka võtta)
Siis mu silma nägemine ei petnud kui celtic teisel pool letti oliCarqw kirjutas:Nii kolm nädalat siin kandis, võiks isegi kohale ennast kolistada vbOleneb kus, millal, kuidas, kellega????
Statoilis on koguaeg kokkusaamine kui Celtic tööl on, kohvi vaja (nii hommikul kui ka õhtul)
Teie hakake nüüd Mustika poole vuramaNirgid kirjutas:Saame siis homme kokkuKAs kell 19.00 sobib? Pakkuge mingi koht.