http://uk-mkivs.net/forums/p/478242/3294837.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Natuke lugemist....üke paljudest teemadest mis google annab. Lisaks leiab ka videosid. Selles suhtes, et olenevalt kõrvalise heli tugevusest ja selle esinemisest,kasutajad on erinevad. Mulle isiklikult ei meeldiks mitte ûkski kolin,kõrin jne,mis ei peaks seal olema,kui auto originaal seades ja korras. Nagu lugeda saate,on võimalik ka imelikud helid kiirendusel madalatel pööretel,mil diisli vääne suurim....mulle on see tõestuseks,miks DMF tänapäeva diislitel kasutusel. Ei imesta,kui ka siin mõni postitanud ja tulevikus postitab,et mis jama on,et kiirendades imelikud helid,millega pole harjunud,aga kasutatud autot ostes pole mainitud,et vahel SMF. Ma ei laida maha SMF ideed,sest SMF ist ei pääse,kui teed motole tuuningu,kust tuleb hulka rohkem väänet kui originaalis.
Teema lõpetuseks....kel 6 k kastid,siis võivad arvestada üsna suure tõenäosusega,et SMF komplekt teeb vähem v rohkem kõrvalisi helisid,mis korras DMF puhul puuduksid. 5k kastidega veidi suurem võimalus jopata. Seda siis kasutajatelt pandud teemas. Muideks,eestlane ple väga aldis ligimestele südamelt rääkima,kui millegiga vastu pükse saanud ja eriti kui enda valikul,seega eesti foorumid sellise infi saamiseks pmt kasutud....ja võttes arvesse kliendi psühholoogiat,siis kohas,kus teenindusega rahule ei jäädud,väga tagasi ei pöörduta.
Minu soovitus on,et kui oled tava sõitja,osta DMF ja saad sujuva ning kindla peale vaikse siduri tûkiks ajaks. Kestvus varieerub alates 100tkm kuni 250tkm ja peale...enamuselt oleneb see sõidustiilist. Keskmine vastupidavus pidavat olema 150tkm ûmber,aga väike heli ainult kûlmalt võib kesta 100tkm ja pealegi lisaks,mis oleneb,kuidas ja mis hoorattas täpselt väsib(enda kogemusest).