tere!
selline hull küsimus et kas saab multivan t4 2,4d 57 kw 1993a paigaldad 2,5tdi mootori. või on see hull keberniit ja oleks mõtekam se mõte peast visata!!
multivan t4 mootori sobivus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: multivan t4 mootori sobivus
Üldiselt peaks ikka minema suht 1:1. Ma nüüd pead kindlasti ei anna.
Keredel ju väga vahet pole. Nipet näpet pisiasjad.
E: kui asja ära teed võid vana mootori mulle loovutada
Keredel ju väga vahet pole. Nipet näpet pisiasjad.
E: kui asja ära teed võid vana mootori mulle loovutada

Viimati muutis rako, 11 Nov 2013, 20:56, muudetud 1 kord kokku.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: multivan t4 mootori sobivus
Läheb peale muidugi, aga peale juhtmestiku on sul vaja ka gaasipedaal koos potentsiomeetriga osta ja kasuks tuleks ka siduri ja piduri andurid mida 2.4 mootoriga isendil minuteada ei ole.
Ülejäänu peaks olema tõesti ainult juhtmetega mängimine kui sa just mingi teise margi/mudeli pealt mootorit ei võta. (Seljuhul räägime juba karteripõhja ja õlivõtturi vahetusest jne)
/Targemad võiks veel rääkida mida arvab turbomootor vabalthingava väljalaskest. Ning mootori ja väljalaske jaoks tuleks mingi custom üleminek teha.
Ülejäänu peaks olema tõesti ainult juhtmetega mängimine kui sa just mingi teise margi/mudeli pealt mootorit ei võta. (Seljuhul räägime juba karteripõhja ja õlivõtturi vahetusest jne)
/Targemad võiks veel rääkida mida arvab turbomootor vabalthingava väljalaskest. Ning mootori ja väljalaske jaoks tuleks mingi custom üleminek teha.
Viimati muutis Petzo, 18 Nov 2013, 00:23, muudetud 1 kord kokku.
Rait.