Eks omalt poolt võin ju ka õunakoogi ahju visata, sinu pirakatele lisaksChris-T kirjutas:Jap, mõnusad diislihõngulised pirakad(tegelikult ma ei tea siiiani, mida ma teen, aga ehk hommik on õhtust targem
)

Eks omalt poolt võin ju ka õunakoogi ahju visata, sinu pirakatele lisaksChris-T kirjutas:Jap, mõnusad diislihõngulised pirakad(tegelikult ma ei tea siiiani, mida ma teen, aga ehk hommik on õhtust targem
)
Rakvere,megahabe kirjutas:Kus olete, ja kaua.
äkki vajun ka kohale
Kook oli tõesti hea, mina olin näiteks läkiläki ja rohelise-valge kirju jopega, halli g3 GTIga, (suure vahtralehe ja lowlifer kleepsuga)Chris-T kirjutas:Tore oli! Naerda sai ka hästi palju, õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.
Ma ei suutnud ainult kõigiga seda pilti kokku panna, kes on kes. Niiet minu viimane katse midagigi teada saada - kes oli näiteks noormees Piradose mütsiga?
Meeldiv tutvuda, mina olin rohelise Passatmobiiliga mis kõigile ette jäiVilleM kirjutas:
Kook oli tõesti hea, mina olin näiteks läkiläki ja rohelise-valge kirju jopega, halli g3 GTIga, (suure vahtralehe ja lowlifer kleepsuga)
kes oli see kes koogi ära sõi . Võtta ühendust minugaChris-T kirjutas:Meeldiv tutvuda, mina olin rohelise Passatmobiiliga mis kõigile ette jäiVilleM kirjutas:
Kook oli tõesti hea, mina olin näiteks läkiläki ja rohelise-valge kirju jopega, halli g3 GTIga, (suure vahtralehe ja lowlifer kleepsuga)![]()
Kes oli härra kes õunakooki jagas?
Otsime ilmselt sama inimest. Jagaja sai viimase tükiVieta89 kirjutas:kes oli see kes koogi ära sõi . Võtta ühendust minugaChris-T kirjutas:Meeldiv tutvuda, mina olin rohelise Passatmobiiliga mis kõigile ette jäiVilleM kirjutas:
Kook oli tõesti hea, mina olin näiteks läkiläki ja rohelise-valge kirju jopega, halli g3 GTIga, (suure vahtralehe ja lowlifer kleepsuga)![]()
Tahad sa sellest miskit rääkida?õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.
Õunakoogist?megahabe kirjutas:Tahad sa sellest miskit rääkida?õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.![]()
![]()
![]()
Üritus oli mõnsa ,tänud kõigile kes kohal olid
Õnneks mul on väike auto, sain sealt vahelt välja pärast.Chris-T kirjutas:Meeldiv tutvuda, mina olin rohelise Passatmobiiliga mis kõigile ette jäiVilleM kirjutas:
Aga palunChris-T kirjutas:Õunakoogist?megahabe kirjutas:Tahad sa sellest miskit rääkida?õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.![]()
![]()
![]()
Üritus oli mõnsa ,tänud kõigile kes kohal olidJaaaaa, tahaks Annikat tänada ja et järgmine kord kui MINA jälle tulen siis oleks see õunakook ka platsis ikka