Musta Ventoga noormees(eii, mitte Fredi, see teine xD) oli mu tädipoeg. (Ta kasutajanime ma kahjuks ei tea.) Kahjuks ma ise kohale ei jõudnud, a vähemalt sugukond oli esindatud...
Chris-T kirjutas:Tore oli! Naerda sai ka hästi palju, õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.
Ma ei suutnud ainult kõigiga seda pilti kokku panna, kes on kes. Niiet minu viimane katse midagigi teada saada - kes oli näiteks noormees Piradose mütsiga?
Chris-T kirjutas:Tore oli! Naerda sai ka hästi palju, õunakook oli megaheaaa ja rahvast oli ka normaalselt.
Ma ei suutnud ainult kõigiga seda pilti kokku panna, kes on kes. Niiet minu viimane katse midagigi teada saada - kes oli näiteks noormees Piradose mütsiga?
Mina olin too noormees Piradose mütsiga. Järgminekord kui sarnane üritus kokku tuleb toon minagi head ja paremat kaasa.
Chris-T kirjutas:Võiks järgmine nv miskit teha. See nv ma küll ei jõua kuidagi Aga kas kusagil sooja kohta pole kus kokku saada? Mõnda tuulevaiksemat kohta vms.
Selveri maa-alune parkla. Kas ta just soe on, aga tuulevaikne küll. Teatud kellaajani ka valgustatud.
Pühapäeval sai juhuslikult väike kogunemine korraldatud seal
Vw Golf Mk3 GTI 2.0 110kW / vahel ka Vw Bora 1.4 55kW :)
Vot see viimase pildi peal keskmine, too siis oli eelmine kord mu sugulaskonna esindaja. Aga järgmine kord ehk tuleme ise ka kohale(või äärmisel juhul tulen Kristjaniga), kui ma just tööl ei pea olema...
Kas te olete laupäeval ka tööl kõik? Teeks varem, päeval millalgi. Ma tuleks siis reedel kodumaale aga laupäeva õhtu 20ni küll kuskil niisama "tiksudes" aega parajaks teha ei viitsi
Chris-T kirjutas:Kas te olete laupäeval ka tööl kõik? Teeks varem, päeval millalgi. Ma tuleks siis reedel kodumaale aga laupäeva õhtu 20ni küll kuskil niisama "tiksudes" aega parajaks teha ei viitsi
Kui mõtled seda nädalavahetust, või ka siin järgmisi nädalavahetusi siis ehk leiaks isegi päeval aega. Õhtul on kindlasti aega.
Viimati muutis VilleM, 20 Nov 2013, 22:42, muudetud 1 kord kokku.
Vw Golf Mk3 GTI 2.0 110kW / vahel ka Vw Bora 1.4 55kW :)