2004 a passati naviga konsool
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
2004 a passati naviga konsool
Tere.Mul selline mure et kui sisestan maki koodi siis mängib paar minutit ja seejärel tuleb ette kiri TIM adviccation.Kas keegi oskab õelda milles asi.Rooli peal olevate audio nuppude taga puudub ka hetkel juhe kuna see tuli pistiku küljest lahti.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: 2004 a passati naviga konsool
Maki setingutest lülita TIM (Traffik Information Messages) välja, hetkel hakkab ta sul otsima raadiojaamu, mis edastaksid tim infot, kuid kuna Eestis seda keegi ei edasta, siis otsima ta jääbki.silwero kirjutas:Tere.Mul selline mure et kui sisestan maki koodi siis mängib paar minutit ja seejärel tuleb ette kiri TIM adviccation.Kas keegi oskab õelda milles asi.Rooli peal olevate audio nuppude taga puudub ka hetkel juhe kuna see tuli pistiku küljest lahti.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
millegi pärast ei lase ta midagi teha viskab pildi eest ja siis hakkab korraks jälle tööle jne jne
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
No siis olgu muld talle kerge, sellise seadme remont ei tasu ennast ära. Romulad ja müügi portaalid peaks neid täis olema, koodiga isendid maksavad kindlasti rohkem.silwero kirjutas:millegi pärast ei lase ta midagi teha viskab pildi eest ja siis hakkab korraks jälle tööle jne jne
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Suured tänud.ma saan aru et sellist probleemi pole varem kellelgi olnud.kas keegi siin foorumis ei müü sellist isendit või oskab keegi vea leida