2004 a passati naviga konsool

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
silwero
Uustulnuk
Auto: passat
2004 a passati naviga konsool

Lugemata postitus Postitas silwero »

Tere.Mul selline mure et kui sisestan maki koodi siis mängib paar minutit ja seejärel tuleb ette kiri TIM adviccation.Kas keegi oskab õelda milles asi.Rooli peal olevate audio nuppude taga puudub ka hetkel juhe kuna see tuli pistiku küljest lahti.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Re: 2004 a passati naviga konsool

Lugemata postitus Postitas jussike »

silwero kirjutas:Tere.Mul selline mure et kui sisestan maki koodi siis mängib paar minutit ja seejärel tuleb ette kiri TIM adviccation.Kas keegi oskab õelda milles asi.Rooli peal olevate audio nuppude taga puudub ka hetkel juhe kuna see tuli pistiku küljest lahti.
Maki setingutest lülita TIM (Traffik Information Messages) välja, hetkel hakkab ta sul otsima raadiojaamu, mis edastaksid tim infot, kuid kuna Eestis seda keegi ei edasta, siis otsima ta jääbki.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

silwero
Uustulnuk

millegi pärast ei lase ta midagi teha viskab pildi eest ja siis hakkab korraks jälle tööle jne jne

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

silwero kirjutas:millegi pärast ei lase ta midagi teha viskab pildi eest ja siis hakkab korraks jälle tööle jne jne
No siis olgu muld talle kerge, sellise seadme remont ei tasu ennast ära. Romulad ja müügi portaalid peaks neid täis olema, koodiga isendid maksavad kindlasti rohkem.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

silwero
Uustulnuk

Suured tänud.ma saan aru et sellist probleemi pole varem kellelgi olnud.kas keegi siin foorumis ei müü sellist isendit või oskab keegi vea leida

Vasta

Mine “Audio ja video”