Kõik teised elektrilised asjad töötavad.
Makk käivitub ise, ei pea käsitsi lülitama.
Nuppude tuled põlevad kuid ühegi nupu vajutus mingit muudatust ega mõju ei too.
Nuppude abil restardi tegemine võimalik.
Plaati sees ei ole.
Armatuuril ega ekraanil ühtegi veakoodi ega kirja ei ole.
Olen käinud Tartus Dialab'is, stereo ja alarmi poiste juures, Aasta Auto esinduses ja igasugustes muudes sarnastes kohtades. Kusagilt erilisi mõtteid ega abi ei ole tulnud. Üldjuhul keegi ei ole sarnase probleemiga kokku puutunud. Esinduses tuli ainukeseks soovituseks uus makk osta, tarkvara re-installimisega nad ei soovi tegeleda mingitel arusaadamatutel põhjustel.
Esindusest öeldi ainult niipalju, et tegemist on pigem tarkvaralise veaga, kus mõni programm või plaat on süsteemi kokku jooksutanud. Kuna aga pole teada, millise konkreetse versiooniga on tegu, ei hakka keegi sinna plaate sisse toppima, sest väidetavalt pidi vale versioon maki elu täielikult lõpetama.
Auto jõudis minu kätte samasuguses staadiumis, töötamas ei ole ma seda süsteemi näinud ning ei oska ise midagi otseselt arvata.
Äkki keegi oskab öelda, kuda ma saan teada, mis versiooniga on tegu, et installida või siis update'ida konkreetset tarkvara.
Või kui keegi teab kedagi, kes on selliste asjaoludega kursis, võite kontakte jagada.