Ei värisenud isegi käsiMustVälk kirjutas:Käsi värises, valgus oli kehv, autod olid mustad ja lihtsalt tuju oli nullis.

Ei värisenud isegi käsiMustVälk kirjutas:Käsi värises, valgus oli kehv, autod olid mustad ja lihtsalt tuju oli nullis.
Ma oskan hästi mitte välja näidata !uno kirjutas:Kessu, pold Su tujul häda midagioli ju päris lõbus diskusioon
![]()
Järgmine kord, kui tulen, siis pesen bussi ära
kessu135 kirjutas: Ma oskan hästi mitte välja näidata !
Ei olnud see buss tegelt nii must midagimis sa ikka selle sopaga pesed
![]()
A ja järgmine nädal mina ei tule. Olen 15st 23ni tööl
Kõlab nagu plaanuno kirjutas:kessu135 kirjutas: Ma oskan hästi mitte välja näidata !
Ei olnud see buss tegelt nii must midagimis sa ikka selle sopaga pesed
![]()
A ja järgmine nädal mina ei tule. Olen 15st 23ni tööl
Tuleme järgi
Nii äge, õnneks mul fb pole, siis üllatuskessu135 kirjutas:Noh.... fb kolisid osadaga siin ikka arutatakse. Tallinnas tuleb nii palju kohale tavaliselt. Eet kindlasti rahvast on
Lõpuks on üllatus et kedagi pole--keit-- kirjutas:Nii äge, õnneks mul fb pole, siis üllatuskessu135 kirjutas:Noh.... fb kolisid osadaga siin ikka arutatakse. Tallinnas tuleb nii palju kohale tavaliselt. Eet kindlasti rahvast on
Eks me näe, eks me näe...
Loodetavasti sellist nalja keegi ei tee, sest siis oleks mu sõit ikka eriti tühja läinudkessu135 kirjutas:Lõpuks on üllatus et kedagi pole► Näita Spoilerit![]()
Just nii.kessu135 kirjutas:Tuled golfiga ?
Väga naiss--keit-- kirjutas:Just nii.kessu135 kirjutas:Tuled golfiga ?
marzipan kirjutas:Kohal täitsa, aga pirukaid ei paku.
Huvitav, et sind ma ka ei näinud.wolkar3 kirjutas:Keda kohal polnud, oli juhatus. Tulin tulema..