golfi_vend kirjutas:Jyrisoole veel tõrv meepotis on kasvõi kasutaja Kahvli teema, kui pidi olema immo maha võtnud ja softi teinud, kuid reaalsus oli midagi muud.
Kuna minu meetod antud autol ei toiminud, siis taastasin ajus originaal olukorra ja maksin inimesele raha tagasi. Nii kirjutab ka Kahvel oma teemas:
Kahvel kirjutas:jürisoo võttis oma asjad maha viimane kord,kui ajuga tema juures käisin vms.
Kas mitte sina golfi_vend pold see, kes mingiaeg tagasi hiinast ostetud kaabliga aju lukku lasi ja siis Eesti teisest otsast öösel liinibussiga mu juurde abi järgi sõitis? Ja nüüd levitad siin kuulujutte?
______
Freeseriga oleme jõudnud pooli rahuldava lahenduseni ja oleme sõbrad ikka edasi.
______
--keit-- kirjutas:
Sellest 40kw-st ei tea ma küll midagi

Selle Seatiga oli asi keerulisem kui arvatagi osati(chipiga tegeles nii jürisoo vms ja ka VKM-see eriti kallis teema). Ja sealt tekkis palju jama. Plus raha mis tuulde läks oli ikka väga suurtes summades.
Enne minujuurde tulekut ei toiminud asi üldse ja probleemi oli otsitud pea 2 aastat juppe vahetades. Tegin soodsalt asja sõitvaks ja toon välja ka lõigu auto omaniku postist Seat klubis:
ri5t0 kirjutas:Sai enda auto üle chipitud, väga positiivne kuna eelnev chip mis oli VKM-is tehtud ei toimetanud ültse.
Ja väikse lisaraha eest omavastutusel saad rõhku juurde see on positiivne .
Kõik asi käib kiirelt ja valutult kaabel järgi ja ongi kõik..
Soovitan töö on hea.
Hiljem läks PRJ juurde täpisseadistusele, et saada ka muid funktsioone juurde. Hind loomulikult oli juba teine siis.
Autoomanik minule ühtki pretensiooni pole esitanud, seepärast imestangi siin levitatavat kuulujuttu. Autoomanikuga suhtlesime veel enne minekut.
_____
Nagu teemat lugedes näete, siis kõik kes omavad isiklikku kogemust kiidavad. Laitjad räägivad ala ''kuulsin'', ''naised saunas rääkisid'', ''sõbra auto'', ''foorumist lugesin'' jne . omamata isiklikku kogemust.
DELLU mõõtmistulemused:
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 40#p949840
Annan oma tööle garantii. Kui midagi ei sobi, teeme korrektuurid või raha tagasi.