Kuna olen ise väga võhik selle kohapealt otsustasin abi küsida siit.
Kodus olemas 2 võimu:
Autostudio x-50.4
Pyle 800W
Kumba eelistada ?
Milline woofer sinna panna ? äkki on müügis siin foorumis normaalse hinnaga woofer mis sobiks. Hetkel sees originaal kõlarid kas peaks ka need ära vahetama või käib nendega ka?
Kas keegi aitaks ka paigaldada ? Kui jah siis keegi äkki saaks pakkumise PS-i panna kuna ise võhik sellel alal.
Loodan, et saan siin targemaks.
Auto audio küsimus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Kirjuta palun võimendite täpsemad andmed, siis saad ka täpsema vastuse
Teistest kõlaritest nii palju, et oleneb mida sa ise ootad, kui tahad keskmist rullnokka tümmi, siis ei pea kindlasti vahetama. Kui aga soovid väga puhast kõrgheli ja veidike bassi taustaks, siis peaks vahetama.
Mina soovitaks nii, esialgu löö suppar sisse ( võin aindata) ja ära vaheta helikõlareid, kuula kuidas jääb, kui sobob siis on hästi, kui ei tuleb poodi minna

Teistest kõlaritest nii palju, et oleneb mida sa ise ootad, kui tahad keskmist rullnokka tümmi, siis ei pea kindlasti vahetama. Kui aga soovid väga puhast kõrgheli ja veidike bassi taustaks, siis peaks vahetama.
Mina soovitaks nii, esialgu löö suppar sisse ( võin aindata) ja ära vaheta helikõlareid, kuula kuidas jääb, kui sobob siis on hästi, kui ei tuleb poodi minna

-
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
Re: Auto audio küsimus
Ma soovitaks omalt poolt just vastupidist.
Kõigepealt vaheta ära originaalkõlarid ja vea neile korralik kaabeldus. Selle jaoks sobivad häda pärast mõlemad sul olemasolevad võimendid. See standard "originaalid maki taga ja suur woofer pagasnikus kolisemas" diil toidab ainult siis, kui on ilmtingimata tarvis, et foori taga tänaval kõndijad saaks aru, et sul on "muusika" autos.
Kui väheks jääb, siis lisa teine võimendi ja subwoofer.
Kõigepealt vaheta ära originaalkõlarid ja vea neile korralik kaabeldus. Selle jaoks sobivad häda pärast mõlemad sul olemasolevad võimendid. See standard "originaalid maki taga ja suur woofer pagasnikus kolisemas" diil toidab ainult siis, kui on ilmtingimata tarvis, et foori taga tänaval kõndijad saaks aru, et sul on "muusika" autos.
"Don't touch my monkey"
-
- Klubiline
- Telefon: 53707175
- Auto: Tiguan ´10, LT ´98
- Tänanud: 1 kord
Re: Auto audio küsimus
+1overkill kirjutas:Ma soovitaks omalt poolt just vastupidist.
Kuid uus kaabeldus.....ära siis palun tee seda mingi 1mm2-sega