Kõlarite juhtmed
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53730555
Tervist. Nimelt mu passatil on vaid esimestes ustes kõlarid ja tagumistes vaid katikud kõlari kohtade peal. Küsimus siis selline, et kui maki taha ei tule rohkem kui 4 juhet, mis tähendab, et need lähevad esimestesse ustesse, siis tagumistesse ustesse pole juhtmeid veetudki? Või on juhtmed tehase poolt standartsed ja lähevad ikka ka tagumistesse ustesse, kuid pole maki taha olevasse pistikusse ühendatud? See teine variant tundub vähe ebaloogiline, miks peaks nad seal kuskil niisama lahtiselt olema?
Re: Kõlarite juhtmed
mul oli sama teema,aga ma leitsin ikka mingid juhtmed pika otsimise peale armatuuri alt,ilusti kinni pakitud ja teibitud armatuuri külge,võiks öelda et oli nagu originaal:)
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 TDI 74kw 2003`
- Tänatud: 1 kord
Kõlari juhtmed need vaevalt on, suvel endal vedasin juhtmeid, siis ei olnud mul midagi seal.temru29 kirjutas:mul oli sama teema,aga ma leitsin ikka mingid juhtmed pika otsimise peale armatuuri alt,ilusti kinni pakitud ja teibitud armatuuri külge,võiks öelda et oli nagu originaal:)
On endalgi olnud sarnaseid kokkupuuteid, ja kui pistiku taga pole juhtmeid, siis pole ma veel näinud et ustest või kuskil kabiinis midagi oleks. 

-
- Uustulnuk
- Telefon: 53453730
- Auto: VW Passat 3C
Kas 2005 aasta Passat 3c5 sama teema, et kui taga kõlareid pole, siis pole ka juhtmeid veetud?
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
Arvata on.janari kirjutas:Kas 2005 aasta Passat 3c5 sama teema, et kui taga kõlareid pole, siis pole ka juhtmeid veetud?
-
- Huviline
- Auto: Golf III GT , Passat B5 '00
nii või naa on soovitatav uued ja jämedamad juhtmed vedada. hea on, et midagi seal ennem veetud pole.
Kristo Juurikas
Kristo@popp.ee
Tallinn
Kristo@popp.ee
Tallinn
-
- Klubiline
Vedamine ise kiire ja lihtne.defqon1 kirjutas:nii või naa on soovitatav uued ja jämedamad juhtmed vedada. hea on, et midagi seal ennem veetud pole.
-
- Huviline
- Telefon: 59025011
- Auto: VW Passat b5.5 -04
Kust kohast mõtekas vedada siis?
Mida otsin - http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=58&t=123613
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Kõige lihtsam on arvatavasti makist ukseliistude alla juhtmed vedada ja sealt ukse sisse. Ukseliistude alla saab vedada kõrvalistuja poolt üle kindalaeka ja juhipool üle juhi jalgekohal oleva plastiku.Maarjos kirjutas:Kust kohast mõtekas vedada siis?
-
- Huviline
- Telefon: 59025011
- Auto: VW Passat b5.5 -04
Kuidagi imelik nii robustselt vedada. Kuna tahan kohe woofri juhtmed ka ära vedada siis peab ikka mati alt vedama..
Mida otsin - http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=58&t=123613
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Miks siis robustne? Näha ei jää midagi ja ega tehasejuhtmedki enam-vähem sama loogika järgi on veetud. Kui ukseliistu ära võtad näed juba seal sama mativahel tehase juhtmekimpe ja võid sinna külge uued juhtmed kinnitada. Lisaks võid veel otsida kuidas tehase juhtmekimbud täpselt jooksevad, näiteks juhipool kas maki juurest, keskonsoolini, seal CCM-ini ja sealt edasi tagaukse sisse või armatuuri alt minu eenimetatud "rada" pidi.Maarjos kirjutas:Kuidagi imelik nii robustselt vedada. Kuna tahan kohe woofri juhtmed ka ära vedada siis peab ikka mati alt vedama..

-
- Klubiline
Ta vb ei saanud pihta. Mul veetud nii woofri juhtmed kui ka taga uste sisse juhtmed just külgetelt. Woofrile ei pea vedama ka üüber paksu juhet kui woofer ise ka mingi lamp on. Tegemist pole ei tea mis 1000w woofriga. Küll aga uste sisse veetud korralikult paksud kahe soonelised juhtmed armatuuri tagant ilusti üle kindlalaeka ja juhi jalgade plastiku alt. Sai isegi vast nii veetud et ei kiskundu plastikuid eriti ära.J.Aru kirjutas:Miks siis robustne? Näha ei jää midagi ja ega tehasejuhtmedki enam-vähem sama loogika järgi on veetud. Kui ukseliistu ära võtad näed juba seal sama mativahel tehase juhtmekimpe ja võid sinna külge uued juhtmed kinnitada. Lisaks võid veel otsida kuidas tehase juhtmekimbud täpselt jooksevad, näiteks juhipool kas maki juurest, keskonsoolini, seal CCM-ini ja sealt edasi tagaukse sisse või armatuuri alt minu eenimetatud "rada" pidi.Maarjos kirjutas:Kuidagi imelik nii robustselt vedada. Kuna tahan kohe woofri juhtmed ka ära vedada siis peab ikka mati alt vedama..