Siis on mu ainukesed võimalused kas telefoni vahetada, oodata määramatut aega kuni Microsoft rSapi võimaluse saadab või siis muretseda muu handsfree seade telefoni ühendamiseks?
tere.
otsin siia mehaanikale puuduvat osa ja kas see touch adapter töötab siis käed vaba süsteemina ka?
ja kust sellise saaks
siis puudub touch adapter
ja milllised telefonid sellega töötavad
achtung86 kirjutas:tere.
otsin siia mehaanikale puuduvat osa ja kas see touch adapter töötab siis käed vaba süsteemina ka?
ja kust sellise saaks
siis puudub touch adapter
ja milllised telefonid sellega töötavad
Loe nyyd oma postitus läbi rahulikul .
Saab igaltpoolt, tellid netist, ostast esindusest või otsid kedagi, kes seda sinueest teeks või sulle myyks.
Töötab kõigi telefonidega millel sinihammas.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Ma nüüd värske Passat 2008 omanik ja auto armatuuri küljes samasugune hoidik. Kas keegi saab Tallinnas prooviks anda "pulti". Tahan veenduda asja mõtekuses ja äkki on huvi endalegi osta millalgi. Loodus ju väidetavalt tühja kohta ei salli. Kas hoidik on armatuuri küljes kruvidega, et ära võttes jääb rõve auk?
m0cc kirjutas:Ma nüüd värske Passat 2008 omanik ja auto armatuuri küljes samasugune hoidik. Kas keegi saab Tallinnas prooviks anda "pulti". Tahan veenduda asja mõtekuses ja äkki on huvi endalegi osta millalgi. Loodus ju väidetavalt tühja kohta ei salli. Kas hoidik on armatuuri küljes kruvidega, et ära võttes jääb rõve auk?
Satun Tallinna alles teisip õhtul. Kui soovi on siis võib kokku saada.
Saladuskatte all võin öelda et handsfree.ee pakub touch adaptereid. Endale sai sealt just muretsetud üks hinnaga 110euri. Asjalik tüüp tegeleb sellega.