ja muide rahvas, vabandan juba ette ära, et mu auto on megaporine, kuna mu tee on sopane ja ma ei kavatse enne pesta kui vähe ära taheneb ja külmakraadid püsivad on. ei ole mõtet raha raisata pesulas, kui auto pärast paari sõitu jälle samasugune on

Ja siis vingume, et autod roostetavad ja ei kesta ning kõiges on sool süüdi.EliteSoldier kirjutas:kuna mu tee on sopane ja ma ei kavatse enne pesta kui vähe ära taheneb ja külmakraadid püsivad on. ei ole mõtet raha raisata pesulas, kui auto pärast paari sõitu jälle samasugune on
Käsnaga nühkimine on jah omaette teema. Eriti, kui on veel sellist värvilisemat sorti auto (mitte hall mass vms). Kriibib värvi ära.EliteSoldier kirjutas:Praegu pole sool vaid lihtsalt mustus. Ja kui sul on üleliigset raha, siis palun anna mulle autopesu tarbeksLinnas on hea elada, aga ma ei ela. Need kes elavad maapiirkonnas ja sõidavad kruusateid või sopaseid pinnasteid, need mõistavad. Ja uut autot kodus eriti käsna ja veega ei nühi
Plaan on pisike survepesugizmo hankida järgmine aasta.
Halloo...rahvas käib ju tööl, ei saa päevavalgesMario81 kirjutas:Ma pole ammu Keilas käinud ja ei teadnudki, et Keilas Hesburger on aga eile olin läbisõidul ja mõtlesin, et miks nii pimedas seda kokkusaamist tehakse?
EliteSoldier kirjutas:Ma arvan,et kuna ei otsust ei suudeta üheselt vastu võtta siis jätame selle pulli ära
Sul pole vaja tulla, sa oled mu autot juba näinudMaidoR kirjutas:Keskväljakul on suhteliselt hea valgustus. Kultuurimaja esisel parklal pole häda midagi. Gnoomi esine parkla kah suurem ja valge.
Minu autot tuleb vaatamaMaidoR kirjutas:Tulen ikka![]()
Ega ainult sinu autot vaatama ei tule ju, seda näen igapäev kui uksest välja astun. Vähemalt golf 3-me.
19.00 täpselt.Mermo kirjutas:Mis kell asi toimub? Mõtlesin et olen ka harv nähtus, ja voolan kohale
Meid oli seal oma 6-7 autot, rahvas seisis omakorda autode ees. 19.00 oli juba enamus seltskond kindlapeale seal.ReijoK kirjutas:Kas süüdi pimedus või miskit muud, kuid mööda sõitsin Hessist kordi mitmeid.....mitte näinud seal kedagi (ajavahemikul 18 - 21). Või oligi teid nii vähe?