Golf IV tagumise ukseluku vahetuse hind?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

krebekas
Huviline
Telefon: 65639796
Auto: Golf4 1.9 tdi 74 kw 2002 AXR

Re: Golf IV tagumise ukseluku vahetuse hind?

Lugemata postitus Postitas krebekas »

worldonfire kirjutas:Nagu golfi_vend ülalpool mainis, oli minul ka netist tellitud lukuga probleeme. Minu auto teemas ka natuke kirjas koos piltidega, mis minu silmis antud lukul viga oli:
Loodan, et link viib kohe õige postini: http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... 50#p733626" onclick="window.open(this.href);return false;

Sain mingi nädal aega kõrvalistuja poolelt rooli taha ronida. Samal ajal tegi J.Aru vana luku korda. Nüüdseks siis sees tagasi originaallukk ja see toimib ilusti!
Selle "uue" luku sain õnneks tagasi saadetud ja sain kõik raha tagasi.
Seega omast kogemusest väga neid b-varuosa lukke ei julgeks külge pookida :D
Kas sa väidad et see, mille ma Ebuy`st tellisin, on b-varuosa...???
Ega ei imestagi kui on, hinna (35€) järgi a-varuosana tundub liigagi odavana. Ps.Forss`ist sain samuti hinnapakkumise 135.-
Kui pakike laekub, ex siis tuleb need luku liikumised üle vaadata,nagu soovitati ... ja kui leian mingeid anomaaliaid, siis annan tagasisidet.

Kasutaja avatar
worldonfire
Klubiline
Auto: VW Passat B8 2.0 TDI 176kw 4mot | VW Passat B4 1.9 TDI 81kw
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 48 korda

Lugemata postitus Postitas worldonfire »

krebekas kirjutas:
worldonfire kirjutas:Nagu golfi_vend ülalpool mainis, oli minul ka netist tellitud lukuga probleeme. Minu auto teemas ka natuke kirjas koos piltidega, mis minu silmis antud lukul viga oli:
Loodan, et link viib kohe õige postini: http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... 50#p733626" onclick="window.open(this.href);return false;

Sain mingi nädal aega kõrvalistuja poolelt rooli taha ronida. Samal ajal tegi J.Aru vana luku korda. Nüüdseks siis sees tagasi originaallukk ja see toimib ilusti!
Selle "uue" luku sain õnneks tagasi saadetud ja sain kõik raha tagasi.
Seega omast kogemusest väga neid b-varuosa lukke ei julgeks külge pookida :D
Kas sa väidad et see, mille ma Ebuy`st tellisin, on b-varuosa...???
Ega ei imestagi kui on, hinna (35€) järgi a-varuosana tundub liigagi odavana. Ps.Forss`ist sain samuti hinnapakkumise 135.-
Kui pakike laekub, ex siis tuleb need luku liikumised üle vaadata,nagu soovitati ... ja kui leian mingeid anomaaliaid, siis annan tagasisidet.
Miskipärast kahtlustan et uut A-varuosa sellise hinnaga tõesti ei saa. Ise ebayst ei tellinud.
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu

krebekas
Huviline

No nii... lugu järgmine. Viisin auto koos uue lukuga remonti, aga ju siis lipsas tööde vastuvõtjal kõvust mööda, et uus mootor olemas ja lebab kõrvalistmel karbis... plaa-plaa... ühesõnaga pandi ikka 130€-ne lukk :roll:
Tellitud lukk ootab rõõmsalt ostjat, sobib G4, Bora jne.vasak-tagumisele uksele. Nagu siin soovitati, vaatasin üle kõik liikuvad osad, tip-top kuskilt kinni ei jää. Kellel huvi viska kiri PS-i.

Kasutaja avatar
worldonfire
Klubiline
Auto: VW Passat B8 2.0 TDI 176kw 4mot | VW Passat B4 1.9 TDI 81kw
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 48 korda

Lugemata postitus Postitas worldonfire »

krebekas kirjutas:No nii... lugu järgmine. Viisin auto koos uue lukuga remonti, aga ju siis lipsas tööde vastuvõtjal kõvust mööda, et uus mootor olemas ja lebab kõrvalistmel karbis... plaa-plaa... ühesõnaga pandi ikka 130€-ne lukk :roll:
Tellitud lukk ootab rõõmsalt ostjat, sobib G4, Bora jne.vasak-tagumisele uksele. Nagu siin soovitati, vaatasin üle kõik liikuvad osad, tip-top kuskilt kinni ei jää. Kellel huvi viska kiri PS-i.
Ehh, siis läks sul küll "hästi". Pärast ikka ütlesid, et "ma ju ütlesin, et mul on endal lukk olemas"?
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu

krebekas
Huviline

worldonfire kirjutas:
krebekas kirjutas:No nii... lugu järgmine. Viisin auto koos uue lukuga remonti, aga ju siis lipsas tööde vastuvõtjal kõvust mööda, et uus mootor olemas ja lebab kõrvalistmel karbis... plaa-plaa... ühesõnaga pandi ikka 130€-ne lukk :roll:
Ehh, siis läks sul küll "hästi". Pärast ikka ütlesid, et "ma ju ütlesin, et mul on endal lukk olemas"?
Muidugi ütlesin, arve tundus kuidagi soolane... aga lõpuks leidsime kompromissi töörahade arvestamisel.

krebekas
Huviline

Et siis, kellel huvi, vasak-tagumine lukk saadaval, sobib G4, Bora,Passat B5, SEAT-ile !

Pilt

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

kumb ta siis lõpuks on? ees pool mainid parem tagumine ja siin et vasak. pole küll endal vaja, aga täpsusta asja :)
.

krebekas
Huviline

miilits kirjutas:kumb ta siis lõpuks on? ees pool mainid parem tagumine ja siin et vasak. pole küll endal vaja, aga täpsusta asja :)
Sorry, jah näpukas eespool.Vasak tagumine ikka, juhi taga!
Viimati muutis krebekas, 22 Jaan 2014, 17:28, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Elektroonika”