K:Sillastendi kohta.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: K:Sillastendi kohta.
Ühed taastatud jupid kestsid B5-e all 50 000km. Oleks isegi veel kestnud kui ülemistel poleks kattekummid puru läinud. Igapäev vähemalt neli kilomeetrit kruusateed mis on osades kohtades korralike aukudega.
Vaat kui tore siis, et talvel ei maga. Mida kõike ei õpi 
..eiei, ei kritiseeri ega nääguta. Taastatud jupid on proovimata jah.
Oleks ütlemata tore, kui need tõesti kestavad 50k. Sest üle aasta+ panna ca300 raha kaigaste alla on liiast.
Jääb tunne, et muud nagu polegi, kui see saan - elu eesmärk ja armastus, millesse investeerida
haha
Eks paistab tulevikus see taastatud jupp vs 50k.
Tänud informeerimast

..eiei, ei kritiseeri ega nääguta. Taastatud jupid on proovimata jah.
Oleks ütlemata tore, kui need tõesti kestavad 50k. Sest üle aasta+ panna ca300 raha kaigaste alla on liiast.
Jääb tunne, et muud nagu polegi, kui see saan - elu eesmärk ja armastus, millesse investeerida

Eks paistab tulevikus see taastatud jupp vs 50k.
Tänud informeerimast
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Eks siis anna teada
Muidu need jupid mis 50k kestsid sai lastud Tartus Ujula (vist oli?) tänaval taastada. Nüüd sai 140€ eest SRL (kõige odavamad mis hetkel saada olid) sillakomplekt alla, kuhu panin määret juurde, hetkel 15 000 sõinud.

Viimati muutis J.Aru, 12 Jaan 2014, 00:03, muudetud 1 kord kokku.
Taastamine = 15€ per ots korrutada 10 = 150€ +uued puksid(ei viitsi hindasi otsida)= vähemalt 300€.
Ärge nüüd hakake ajama, et pukse pole mõtet vahetada. On küll 1.5 aastaga väntsutatakse puksid ikka parajalt pehmeks.
Ja väga palju oleneb velje ja rehvi mõõdust.
Ärge nüüd hakake ajama, et pukse pole mõtet vahetada. On küll 1.5 aastaga väntsutatakse puksid ikka parajalt pehmeks.
Ja väga palju oleneb velje ja rehvi mõõdust.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Teooriast niipalju,et ,,taastada,, tasub liigendit,mis asub kapron pesas. Liigend, mille munakas pole vett (roostes) saanud.(alumised). Liigend,mis on kapron pesas,on kvaliteetsem. Liigend,mis on alumiinium pesas on B varuosa. Loomulikult on auto omanikul raske kindlaks teha oma auto esisilla sõrmede töö keskkonda,kuid ehk abiks ikka andes teadmist silla kvaliteedist ja ,,silla,, kvaliteedist. Küsimus suurele ringile. Mida kujutate ette--taastatud esi sild.Mida seal liigenditega tehakse.?
-
- Huviline
- Telefon: 5114080
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
- Tänatud: 1 kord
Tartus, Ujula tänavas kui tüki kaupa viid siis oli vist 20€ tükk = 160€ sild aga kui terve silla komplekti korraga viid siis saad 120€. Ja kus juures ülemistele hoobadele panevad papid ise uue puksid sisse ja alumised konrtollitakse ära kas kõlbavad või ei kõlba. Mina olen tavalislet viinud kotiga puksid mis on ala 30€ ja sillakomplekti mis läheb 120€, papid taastavad liigendid ära vahetvad puksid ära ja kogu supp on 150€- 160€ käes ja hakka aga vahetama
Papid ise arvavada ka, et nende taastatud jupid peavad kuskil 40- 50 tuh vastu. Mina ei ole siiamaani pidanud pettuma.

Papid ise arvavada ka, et nende taastatud jupid peavad kuskil 40- 50 tuh vastu. Mina ei ole siiamaani pidanud pettuma.
Viimati muutis tartuvaim, 12 Jaan 2014, 11:37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Bora 1.9 Tdi 110kW 4Motion 2002a, Volkswagen Passat 1.9 Tdi 85 kW 4Motion 2000a
Ei tea kas Elvas taastab juppe ikka see sama papi või on nooremad äri üle võtnud ja hinna kõrgeks löönud ?audivana kirjutas:Elvas taastaja küsib selle komplekti eest 250 euri
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Papi ise teeb veel vaikselt, aga pojapoeg vms võtab vaikselt ametit üle.
Kui oktoobris sillakomplekti vahetasin, siin hinnaks ütles 250. Et siis 8 täiesti taastatud hooba+2 rooliotsa.
Ostsin siiski fixusest miski odavama komplekti ja 4kuud hiljem vahetasin ülemist hooba juba.
Järgmine kord läheb taastatud sild alla.
8x20=160 Ujulas+2 rooliotsa tuleb tiba juurde veel.
Elva oma pakkus ka miskit 60 000km kanti
Kui oktoobris sillakomplekti vahetasin, siin hinnaks ütles 250. Et siis 8 täiesti taastatud hooba+2 rooliotsa.
Ostsin siiski fixusest miski odavama komplekti ja 4kuud hiljem vahetasin ülemist hooba juba.
Järgmine kord läheb taastatud sild alla.
8x20=160 Ujulas+2 rooliotsa tuleb tiba juurde veel.
Elva oma pakkus ka miskit 60 000km kanti
Viimati muutis audivana, 12 Jaan 2014, 12:22, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
ylbik kirjutas:Tartus Aida tänaval tehakse ka väga hästi, kestab kauem kui originaal.
``Ei pea ostma kõige kallimat komplekti, ma olen pannud mingieid odavama poolseid ja kestavad ilusasti aasta ära ja siis jälle uued. ca.300€ koos vahetuse ja regulliga läks viimane kord maksma, sellest saab kohe pool aastat ja veel ei kolise midagi(enamus sõite on kruusateed).``
Miks sa siis seda Aida tänava varianti kasutanud ei ole? Kui tead, et seal tehakse hästi ja peavad kauem kui originaalid ja eeldatavasti kauem kui b-kati jupid selljuhul pole mõtet sul poest odavat komplekti osta mis nagu nii vastu ei pea?
Viimati muutis tartuvaim, 12 Jaan 2014, 20:41, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58011616
- Auto: vw passat
Ok...Sain oma vastuse ammu kätte.tartuvaim kirjutas:ylbik kirjutas:Tartus Aida tänaval tehakse ka väga hästi, kestab kauem kui originaal.
``Ei pea ostma kõige kallimat komplekti, ma olen pannud mingieid odavama poolseid ja kestavad ilusasti aasta ära ja siis jälle uued. ca.300€ koos vahetuse ja regulliga läks viimane kord maksma, sellest saab kohe pool aastat ja veel ei kolise midagi(enamus sõite on kruusateed).``
Miks sa siis seda Aida tänava varianti kasutanud ei ole? Kui tead, et seal tehakse hästi ja peavad kauem kui originaalid ja eeldatavasti kauem kui b-kati jupid selljuhul pole mõtet sul poest odavat komplekti osta mis nagu nii vastu ei pea?
Võiks ülearuse mula kinni panna.
Olen kasutanud ja ei kurda. Ennem surevad puksid, mul kuuriall 2 taastatud komplekti millel sharniirid tihedad aga puksid pehmevõitu(kes tahab siis on saadaval).tartuvaim kirjutas:ylbik kirjutas:
Poest saab kõvasti alet ja tuuakse koju kätte. Ehk siis minujaoks on see lahendus odavam.