Muide huvitav kelle buss on ohus

Moderaator: etnies858
Point?anzipp kirjutas:Eks proovigu minu oma ära viiauksed midagi lukus pole ja saisab kindlas töökojas alarmiall
edu neile
Immobilaiser Sanji ZX40 KPg4universaal kirjutas:Mul passat b5.5 kunagi pandud koodiga immo. Tea kas seda ka saab kuidagi muuta?
No see % tagaajamine ei anna küll midagi
Selle kohta ütles üks õpetaja, et kui vaja siis tõestatakse ära ka suitsetamise mittekahjulikus sellega, et kuskil põlismetsades elava tüübi kopsud on puhtamad, kui Tokyo südames elaval tüübil.raitzzzz kirjutas:Jah, seda nüüd küll, see oli mul endalgi mõttes, aga ei viitsinud täpsustuseks kirja panna
Ja statistika ongi üldjuhul hoopiski suurim vale!
Oleneb, kus sul see vastuvõtja on ning eeldades et sul see transponder pole koos võtmetega, ilmselt. Teiseks, kes tahab, viib su masina minema niikuinii....küll hoiab ära varguse just nende poolt, kel vaja autot ühest punktist teise liikumiseks v kiireks rahategemiseks varuosade näol st mitteprofesionaalsed tegijad narkarite jms tegelaste näol. Kuigi ilmselt pikendab omajagu ärandamise aega ka nn proffide puhul st ainult tehase immo eemaldamisest ei piisa(mis ei võta tõepoolest eriti kaua aega vastavate seadmete olemasolul). Ilmselt ei hakata sul seal autos 20 minutit salongi laiali kiskuma et leida see lisaseadme juhtmoodul ja seda siis deaktiveerima hakata.Stollu kirjutas:enda autol oli ostes selline transponder pulk immo peal ja on siiani aga nüüd lugedes tundub , et see tehnoloogia on kõvasti vananenud.
http://www.autoextra.ee/web/ch335b.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
copilot kirjutas:Stollu kirjutas: Kuigi ilmselt pikendab omajagu ärandamise aega ka nn proffide puhul st ainult tehase immo eemaldamisest ei piisa(mis ei võta tõepoolest eriti kaua aega vastavate seadmete olemasolul). Ilmselt ei hakata sul seal autos 20 minutit salongi laiali kiskuma et leida see lisaseadme juhtmoodul ja seda siis deaktiveerima hakata.