Juhitavus halb

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Aspelund
Huviline
Auto: VW Golf MKI GTD '83; VW Golf MKII GTI '88
Re: Juhitavus halb

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Ega need odavad naelad juhuslikult Nankangid pole? Need on talvel suverehvi pidamisomadustega...

Kasutaja avatar
Mazz
Huviline
Auto: Skoda Octavia 1Z

Lugemata postitus Postitas Mazz »

No mida me räägime siin ? Lähme juba rehvide kallale...johhaidii...Roolilatt ei ole vaga või sisemine rooliots/rooliotsad ?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Mazz kirjutas:No mida me räägime siin ? Lähme juba rehvide kallale...johhaidii...Roolilatt ei ole vaga või sisemine rooliots/rooliotsad ?
AndresR kirjutas:Enamus veermikuga seotu olen lasknud ametlikus VW esinduses teha, samamoodi ka viimanekord kui käidud sai. Õeldi ,et kõik on korras ...
:?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

haiseb ikkagi tagasilla järgi , ma loodan , et mehed ei olnud nii targad , et tegid enne tagasilla pukside vahetust sillaregulli , sest väsinud puksidega on tagasild viltu all ja kui nüüd uued puksid panna siis läheb sild paika aga jooks jääb valeks ja auto jookseb koera , mul universaalil on suudetud sild paigast ajada kuna keegi ei maininud et tagasilla puksid läbi ja sild on nihkes.

Seega ma kahtlustaks ikkagi juba päris kindlalt mingil määral , et sild paigast ära ja tahab kordus sillastendi saada.

Boxerdaja
Huviline
Telefon: 59031818
Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ

Lugemata postitus Postitas Boxerdaja »

Minu mõistus ei võtta kinni kuidas saab auto lampi piruetitama hakkata, libeda peal lased nagu suvel?
Sild peaks ikka kohtuavalt paigast ära olema kui tahab normaaltingimustes teelt välja visata. :wtf:
Muideks, hea rehvi ja kehva rehvi üks erinevus on ka selles, et firma rehv, eelkõige just naast on ka libisedes veel juhitav.
Kehva rehv on nii kaua kindel, kui on otsene kontakt teega ja rehvi pind ei libise teepinna suhtes. Saab ka ju suverehviga sõidetud libedates oludes aga kui hakkab tekkima libisemine siis oled ka risti-põiki tee peal.
Viimati muutis Boxerdaja, 14 Jaan 2014, 19:09, muudetud 1 kord kokku.

ermik
Huviline
Auto: Passat

Lugemata postitus Postitas ermik »

Minu autol tekitas sellist käsari effekti vigane tagaamort, nii kui mingi lohk-muhk oli viskas per*e ette

CD-R
Huviline
Telefon: 5027277
Auto: Golf mk3 VR6, Polo G60, Jetta mk1 16V, Passat B3 16V
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas CD-R »

Amordid võivad jah sellist pulli teha, mul üks tuttav kurtis ka, et tema polo tahab iga väiksema roolikeeramise peale külge ette visata jne. Mõlemad tagumised amordid olid täiesti läbi. Piisab vast sellest testist kui autot alla tõukad paar korda, korras amordi puhul ei teki vetrumist ehk auto on kohe oma alg asendis tagasi.

Vasta

Mine “Veermik”