Subaru turbo on nõrkadele, sellsit vaja

Mul läks googeldamiseks 5 sekundit ja käes selline info:
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... -Purchased" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sul lihtsalt vedas siis, kõigil ei pruugi nii minna.audivana kirjutas:Mingit vibra ei teki sul mootorisse. Olen kunagi ford granadal lasknud treida.
mootori tühikäigul võib olla vibratsioon
Jah niipalju on et sõber lasi ralliautol hooratast kergemaks teha ja pärast viis nii hooratta kui ka väntvõlli Tartusse tasakaalustamisele. Seal pandi need korralikult tasakaalu koos.uno kirjutas:Küsime veel siis hooratta treimise kohta.
Kas kellegil on kogemusi hooratta tasakaalusatmisega?
Nimelt plaan enda bussile panna G60 hooratas, 228mm siduriketas ja VR6 sidurikorv
Hooratta läbimõõdus toleks vaja 2mm maha võtta ja teadjamad isikud räägivad, et paksusest võiks 6mm maha võtta.
Sellega läheb hooratas kindlasti tasakaalust välja.
Siduri vahetus tuleb seoses sellega, et 1,6 mootori asemele sai pandud 1,9td mootor.
1,6 td on 215mm läbimõõduga siduriketas ja see võib teatud kohtades nõrgaks jääda. ( kuigi siiamaani ei ole seda juhtunud)
Enda bussi mootorit olen niipalju tuuninud, et panin peale kkk24 turbo, mis on tunduvalt suurem, kui originaal kkk14
Puhuma hakkab mõnusalt 2200pöörde juures ja puhub ilusti 4000 pöördeni. Rohkem ei ole ma lihtsalt hetkel lasknud
Originaal ei sobi 1:1 T3 käigukasti vahele, 1.6 diisli oma võib aga mitteliba-4-vedulise sihipärasel kasutamisel nõrgaks jääda. Ainult et... mis saab olema järgmine nõrgim lüli? Uno muidugi vastust juba teabt6nis3 kirjutas:miks pelgad selle sama mootori originaal sidurit,hooratast?
t6nis3 kirjutas:Jätame veelkord teema pealkirja kõrvale. Jätkame siduri kohapealt. Uno,viimane lause sinu postitusest-- siis peab siduri võlli välja vahetama.-- .Nalja teed?
Mis siin arutada, sa vastasid ju juba ära.t6nis3 kirjutas:Muidu nii teada vanakooli mees ,aga et selline vastus temal pildi silme eest lõi , on küll üllatus. Kas võlli mitte vahetuse sobimise kohapealt rohkem arutelu ei tulegi? Kõik vähegi jagavad tehnilised foorumlased on nõus Moderaator uno-ga. Panen 24 nuudiga võlli asemele 28 nuudiga võlli.
t6nis3 kirjutas:Uno,see võllike 24 nuudiga on käigukasti peavõll. Sinna asemele ei pane sa mitte mingi valemiga 28 nuudiga võlli.