Selline asi, et oleks vaja nüüd aku ära vahetada, kas aku võib nii ära vahetada nagu vanasti, juhtmed maha ja uus peale või on mingi nipp, et juhtmed peal vahetama, et mida elektroonikas ära ei kaoks või mingi kala ei tekiks, äitäh
Viimati muutis estliiga, 05 Veebr 2012, 11:58, muudetud 1 kord kokku.
Kui kuskilt teise aku leiab,millel vurtsu sees,siis otsi ühed täkud.Täku ühed otsad akuklemmide külge ja teised abiaku külge.Siis võta enda akult klemmid maha(abiaku vool ikka peal ja süsteem voolu all).Vaata,et kuhugi lühisesse ei lükka täkkusi ja klemme(keeruta vana tsärk kasvõi ümber natuke).Siis uus aku peale ja klemmid külge.Ühenda täkud lahti ja kruvi klemmid kinni tagasi.
Ilmselt ei juhtu aku niisama maha võtmisega ka midagi.Lihtsalt osad asjad tahavad õpetamist ja koodi(raadio,el aknad nt ja kompuuter).
B5-l näiteks täiesti muretu maha võtta niisama.Pärast õpetad aknad ära , paned kompuutri mälud paika ja vajaduel raadio koodi ning korras ja sõit jätkub.
See täkuvärk siuke natuke ehk aegavõtmvam ja tülikam,aga kindlapeale tegemine.Kui ennem pole ise akut lahti ühendanud, siis võib üllatus tulla halvemal juhul,kuigi seda väga ei usu.
Viimati muutis masuurik, 05 Veebr 2012, 13:00, muudetud 1 kord kokku.
Peale kella ja kuupäeva nulli minekut ei juhtu mitte midagi olulist, mis sekkumist vajaks. Rooli võimu ja ESP tulukesed kustuvad peale 50m läbimist.
Voolukatkestuse veateated ajus on vähetähtsad, need võib ju järgmise hoolduse käigus lihtsalt kustutada.
ps. see täkuvärk on minuarust palju kahtlasem ja ohtlikum.
Viimati muutis jussike, 05 Veebr 2012, 13:31, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Tegelikult ei ole,lihtsalt ühendad korraks lisamahtuvust juurde.Pinge ei muutu ega miskit.Lihtsalt suterdamist on nõmedalt nende otstega.Hea kui sõbrapoiss abiks on ja hoiab juhtmeid niikaua kui akut ringi tõstad.Kui Nii vähe tähtsad asjad muutuvad, siis loomulikult täiesti mõtetu tegevus.Paksult lisavarustust ja elektroonikat täis uutel mersudel ja bemaritel kasutatakse samamoodi säärast tehnikat.Pärast ei pea kümmet asja seadistama ning koode toksima,mis iganes probleemi tõttu akut lahti vaja võtta on.
Viimati muutis masuurik, 05 Veebr 2012, 13:42, muudetud 1 kord kokku.
Kuidas passat b5.5 aku maha saada?Võibolla rumal küsimus aga kas ma tõesti pean eemaldama kojamehed ja selle all oleva plastist veerenni?Sest minu masinal aku sealt vahelt välja ei mahu ja selle külmaga seda plasti ma vägistama ei hakka.
Kuidas see veerenn lahti tuleb ja mis võtmeid vaja läheb?Peab linna minema ja mingeid torxe juurde muretsema?
Ja kas aku lahti ühendamise tõttu midagi pärast seadistada ka on vaja peale raadio ja kella(auto man.kastiga).
masuurik kirjutas:Kui kuskilt teise aku leiab,millel vurtsu sees,siis otsi ühed täkud.Täku ühed otsad akuklemmide külge ja teised abiaku külge.Siis võta enda akult klemmid maha(abiaku vool ikka peal ja süsteem voolu all).Vaata,et kuhugi lühisesse ei lükka täkkusi ja klemme(keeruta vana tsärk kasvõi ümber natuke).Siis uus aku peale ja klemmid külge.Ühenda täkud lahti ja kruvi klemmid kinni tagasi.
Ilmselt ei juhtu aku niisama maha võtmisega ka midagi.Lihtsalt osad asjad tahavad õpetamist ja koodi(raadio,el aknad nt ja kompuuter).
B5-l näiteks täiesti muretu maha võtta niisama.Pärast õpetad aknad ära , paned kompuutri mälud paika ja vajaduel raadio koodi ning korras ja sõit jätkub.
See täkuvärk siuke natuke ehk aegavõtmvam ja tülikam,aga kindlapeale tegemine.Kui ennem pole ise akut lahti ühendanud, siis võib üllatus tulla halvemal juhul,kuigi seda väga ei usu.
Oleks küsimus selle teksti kohta. Kuidas neid elektriaknaid peab õpetama ning mis mälusid seal kompuutril paika panna on vaja? Ma mõtlen Passat B5-te ja uurin sellepärast, et teinekord siis oleks teada kuidas teha
Huvitav see et siin suurte külmadega sai korra akut vahetatud ja mina küll midagi õpetama ei pidanud kõik toimis nagu ennem, aind kella pidin õigeks uuesti ajama. B5
Viimati muutis ristokkk, 06 Mär 2012, 17:09, muudetud 1 kord kokku.
B5 peal ei pea aknaid "õpetama", uuematel autodel juba teine süsteem ja peab. Õpetamine on lihtne akende ükshaaval üles ja alla kerimine. Aknanuppu tuleks peal hoida veel sekundikese peale akna täielikku sulgumist/avanemist. Vajalik selleks, et komfortsulgemine töötaks.
Petzo kirjutas:Räägi siis mulle harimatule mis juhtub. Ma olen sellisel juhul juba 2 autot peppu keeranud... küll mitte akut vahetades, aga laadimist kontrollides.
Ei pruugi juhtuda, kuid võib. Kui sa tõmbad akul juhtme tagant võib tekkida süsteemis niivõrd suur pingetõus, et kärsatab elektri läbi. Samamoodi võid generaatori pingeregulaatorist lahti saada. Ei pruugi, kuid võib.
Žigulil võis sellist asja teha, kuid B6 passatil? Kas tõesti ei viitsita kellaaegu sisse toksida või siis teise akuga voolu anda. Kumb on mõistlikum, kas minut kulutada ja kellaaegu toksida või kuskilt aku ja krokidillid otsida või plekkida erinevaid ajusid kinni?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Generaatori töötades= pingeregulaator ,,tunnetab,, aku laetust,mahtuvust. Klemmi lahti ühendamise hetkel on = meeletult tühi aku. Seega ,aju saab sekundi murdosa jooksul üle pinge ja sellest piisab ajule,et elektroonika nahka läheb. Golfi-vend jõudis ette.