Tere
Plaanis siis ehitada autos 1din süsteem 2din peale, Olen igasugu videosid vaadanud ja DiY materjale tuhlanud ning töö ei hirmuta. Kuid küsimus on selles kust saada juppe. Mõtlen siis siseraami, välispaneeli/plastikut. Ja nagu olen aru saanud siis kliimabloki ümber on ka uut plastikraami vaja. Asjal on konks.Oleks vaja puitdekoori.
Kui keegi oskab öelda siis palun ütle. Ja see kes suudab kõik jupid välja sebida, saab sümboolse töötasu
Rsto
Viimati muutis HawkHill, 22 Jaan 2014, 08:16, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:pealkiri ebakorrektne
Endal tegin just ringi. Sisemise raami saad forsist (tehase tellimus) maksab 16 euri kuskil. Välimine plastik on ka võimalik sealt tellida, kuid see maksab 60 euri . Sebi lammarist see detail. Kliimabloki ümber olev plastik jäi mul samaks, ei märganud küll mingit vahet. Seest tuleb jubedalt ratsida seda plastikut ja see uus raam, mis sisse läheb, seda ka tuleb lõikuda. Mul ei tahtnud veel makk korralikult armatuuri mahtuda, kuna vendi toru jääb ette. Reedel teen selle töö ka ära. Teen veits ringi.
Lammutustest tasub vaadata. Just eile kolasin http://www.demontering.ee lehel ning jäi silma nii mõnigi puitdekooriga masin. Minu arvamuse kohaselt on küll puitdekoor kole
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
Vaatasin ka Vääna lammutuse kodulehte nüüd ning leidsin selle :http://www.autolammutus.eu/est/autod/va ... 5.05)-2002
B 5.5 on ju sama mis B 5? Kui nii oleks siis siseraami võtaks forsist ning selle plastiku võtaks sealt. Muidugi pean ennem hinna ära kuulama mis nad ütlevad.
ristokkk kirjutas:Vaatasin ka Vääna lammutuse kodulehte nüüd ning leidsin selle :http://www.autolammutus.eu/est/autod/va ... 5.05)-2002
B 5.5 on ju sama mis B 5? Kui nii oleks siis siseraami võtaks forsist ning selle plastiku võtaks sealt. Muidugi pean ennem hinna ära kuulama mis nad ütlevad.
See maki osa peaks jah B5.5-l sama olema.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
endal vb sama asi ees kuid pole veel otsustanud kas teen või mitte.Muidu on välimine plastik ära tellitud. Kuid küsimus siis kas selle vendi toru peab ka panema b5,5 oma kuna see jõnksuga?? Ja kui ma mingit videot vaatasin siis seal oli ka et mingit tala on uut vaja.Milejaoks seda vaja on??
Kahe pedaaliga on jalgratas,kiirel autol on manuaalkast!
Uurisin forsist seda vendi toru....96-05 on kõigil sama....vähemalt koodi järgi. Seda tala ma ei tea ka milleks vaja läheb. mina ei vahetanud ja forsis programm isegi ei näitand seda. lammarist seda otsida, kujutan ette, et peavalu.
tegija99 kirjutas:endal vb sama asi ees kuid pole veel otsustanud kas teen või mitte.Muidu on välimine plastik ära tellitud. Kuid küsimus siis kas selle vendi toru peab ka panema b5,5 oma kuna see jõnksuga?? Ja kui ma mingit videot vaatasin siis seal oli ka et mingit tala on uut vaja.Milejaoks seda vaja on??
Sellega toruga pidi vist see teema olema, et esimestel B5-tel (1996, 1997) ei pakutud veel 2-din makke ja on toru vale kujuga. Peale seda kui hakati ka 2-din makke pakkuma muutus toru kuju ja saab ilma toru vahetamata paigaldada. Vähemalt mina olen nii aru saanud, endal otsest kogemust pole.
Mul ka tehtud. Lõikasin sisemise raami jaoks parajaks ja ega muud polnudgi erilist. Netis meeletult materjali sellest kõigest. Kas te ei oska või ei viitsi otsida? Isegi piltidega lausa.
Kas l6ikasid lihtsalt selle alumise tyhja sahtli ylemise osa 2ra ja panid soojendusnupud allapoole ja kohe istus makk sisse sinna v6i pidid midagi l6ikama ka ja aretama?
rebane112 kirjutas:Tegin ise vanale raamile augu ja viisin nupud alla ja sobib täpselt!
as l6ikasid lihtsalt selle alumise tyhja sahtli ylemise osa 2ra ja panid soojendusnupud allapoole ja kohe istus makk sisse sinna v6i pidid midagi l6ikama ka ja aretama?
Oskab keegi aidata kuda saada makk ja multirool omavahel tööle. Makiks siis see http://witson.en.alibaba.com/product/51" onclick="window.open(this.href);return false; ... ntrol.html
Ja auto millega tahaks saada ta suhtlema on 2001 B5,5 kas vaja mingit vahe jublakat või mida muud, sest ei saa makki juhtida roolilt.
Äkki nüüd avaneb. Nu ostes auto siis oli see juba sees ja sellest ajast saati ei ole leidnud viga, kuigi juhtmete üleminek on olemas seal taga aga kas veel peaks seal midagi olema seda ma ei tea