VW Golf 3 salongiradikas
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Golf 3 salongiradikas
Tere. Mure selline, et sügisel sai autole pandud uus salongiradikas. Nüüd külma ilmaga, aga ei lähe auto eriti soojaks, pm on auto külm. Sooja tuleb, aga väga vähe, ning alles siis, kui oled pika maa maha sõitnud. Enne seda ei olnud mingit muret. Milles võib asi olla? Kas uue radikaga ongi selline jama?
Tänud!
Tänud!
Viimati muutis argo, 01 Mär 2014, 09:41, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkiri.
Põhjus: Pealkiri.
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Re: salongiradikas golf3
Kas sooja/külma klapp liigub ilusti? Kas trossi kõri on ilusti kinni nupu taga?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui kallis radikas sisse sai?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
20 euri vist, kui ma ei eksi, seal polnud erilist valikut, küsisin ja anti.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Siis ma eriti ei loodagi sealt midagi saada, ega eriti ei soovita sul ka loota.Dx- kirjutas:20 euri vist, kui ma ei eksi, seal polnud erilist valikut, küsisin ja anti.
Muidugi on veel võimalus, et õhusiibri materjal on pealt tulnud.

http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=52&t=52423" onclick="window.open(this.href);return false;
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
tegelt on nii, et olen naisterahvas ja mulle tehti see korda, töötas ja asi ants, kuni nende külmade ilmadeni.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Probleem ongi selles, et odavatel radikatel hoitakse iga asja pealt, mis annab kokku. Küll on sees torusid vähem ja nad pole sooja juhtivad jne ... . Ehk siis jahutusvedelik käib läbi, kuid sealt ei eraldu soojust salongi.Dx- kirjutas:tegelt on nii, et olen naisterahvas ja mulle tehti see korda, töötas ja asi ants, kuni nende külmade ilmadeni.
Siin kehtib vägahea lause. "You get what you pay for."
soojust tuleb, aga väga õrnalt. ei ole nii, et lased autol käia ning kohe hakkab sooja puhkuma. sõidad pikema maa maha, siis alles õrnalt tuleb miskit. Kui ilmad olid soojad polnud häda midagi.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
See on nende b-kat. radikate viga - endal 2 autoga läbielatud teema. Kui vähegi kannatab tuleks panna orig. radikas (kui uut ei kannata siis kasvõi kasutatud lammutusest). Viimase vahetuse panin kasutatud orig. ahju ja auto on soe nagu varem.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
loen ja imestan. ma vahetasin omal radikat. maksis mingi 9 euri kuskilt lambi poest sain ja töötab täiesti ilusti. nii et seda ma nüüd küll ei usu et radika viga. vr6-l on veel muidugi eraldi pump vahel mis salongi radikasse mehu lükkab. (muidugi ei tea mis mootoriga autost teema algataja räägib)
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Võib ka radika viga olla, ju siis sina said hea radika. Audiklubis oli teema kus näitas, uuel odaval radikal oli torusid palju vähem. Siin foorumis oli ka teema kus vahetas inimene salongiradika ära, pani klappidele uut poroloni ja sada muud imet aga sooja ikka ei saanud. Vahetas radika uuesti korraliku uue vastu ära ja asi korras.indre425 kirjutas:loen ja imestan. ma vahetasin omal radikat. maksis mingi 9 euri kuskilt lambi poest sain ja töötab täiesti ilusti. nii et seda ma nüüd küll ei usu et radika viga. vr6-l on veel muidugi eraldi pump vahel mis salongi radikasse mehu lükkab. (muidugi ei tea mis mootoriga autost teema algataja räägib)
-
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
Re: VW Golf 3 salongiradikas
Vast peeti silmas siin neid radika ribisid, mis soojust juhivad. Eks kindlasti odavamatel radikatel on nende ja muude asjade pealt kokku hoitud kui jälle kallimatel.t6nis3 kirjutas:Magnus. Salongi radiaatoritel EI ole torude arv erinev.