Passat 3B - 1din to 2din

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tunnuk
Uustulnuk
Auto: Volkswagen Passat Variand 3B
Passat 3B - 1din to 2din

Lugemata postitus Postitas tunnuk »

Autoks on siis
Passat Variant 3B 1998

Sooviks oma 1 dini ära kaotada.

ja leiutada 7 tolline tahvelarvuti sinna.
selleks vaja 2 din'i konsooli
midagi sellist:
Pilt

oskab keegi aidata? kust ma saaksin selle, peale ebay, tahaks veidi kiiremini kui sealt asjad kohale tulevad (ja kui tulevad)...
Tänud.

tegija99
Huviline
Telefon: 56340146
Auto: Vw Passat 2.8
Kontakt:

Re: Passat 3B - 1din to 2din

Lugemata postitus Postitas tegija99 »

http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=55&t=111022" onclick="window.open(this.href);return false; vaata siint.
Mina ei tea kuid mulle ööeldu forsist selle 2dinise esipaneeli hinnakas 200 euri see nagu väga julm.
Ja siis tellisin aliexpressist kuid ilu nõuab ohvreid eks kannatan.
Kahe pedaaliga on jalgratas,kiirel autol on manuaalkast!

tunnuk
Uustulnuk

tegija99 kirjutas:http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=55&t=111022 vaata siint.
Mina ei tea kuid mulle ööeldu forsist selle 2dinise esipaneeli hinnakas 200 euri see nagu väga julm.
anna aliexpressi link

tegija99
Huviline
Kontakt:

http://www.aliexpress.com/item/Vw-passa ... 65035.html" onclick="window.open(this.href);return false; siin mingisugune .

overkill
Huviline
Telefon: 56677167
Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas overkill »

Mis sul selle tahvelarvuti aretamise eelarve on? Paarsada eurot ikkagi koos tahvliga.

Tükk maad targem oleks kohe puutetundlik raadio ligi võtta. Kui android on see, mis meelitab, siis hiinlased toodavad autoraadioid ka androidiga.

Tahvelarvuti helikvaliteet on juba väga kehva - miks seda siis heli taasesitamiseks kasutada. Lisaks puuduvad sellel igasugused liidesed heli poole pealt. On ainult 3.5mm stereo pistik, kuid autos tahaks ikkagi rohkem, kui 2 kehvalt võimendatud kanalit / kõlarit. RCA-d võimu lisamiseks puuduvad täielikult.

Mitte, et ma ehitamise vastu oleks, lihtsalt need on argumendid, mida enne ehitamist kaaluda.
"Don't touch my monkey"

tunnuk
Uustulnuk

overkill kirjutas:Mis sul selle tahvelarvuti aretamise eelarve on? Paarsada eurot ikkagi koos tahvliga.

Tükk maad targem oleks kohe puutetundlik raadio ligi võtta. Kui android on see, mis meelitab, siis hiinlased toodavad autoraadioid ka androidiga.

Tahvelarvuti helikvaliteet on juba väga kehva - miks seda siis heli taasesitamiseks kasutada. Lisaks puuduvad sellel igasugused liidesed heli poole pealt. On ainult 3.5mm stereo pistik, kuid autos tahaks ikkagi rohkem, kui 2 kehvalt võimendatud kanalit / kõlarit. RCA-d võimu lisamiseks puuduvad täielikult.

Mitte, et ma ehitamise vastu oleks, lihtsalt need on argumendid, mida enne ehitamist kaaluda.
7 tolline tahvelarvuti seisab niisama, keegi ei kasuta, tahvel on ka ebayst tellitud 30 euriga, auto kõlarid on mul juba praegu nagunii läbi võimendi, ja tänapäeval 3,5mm stereo pistikust RCA'd välja ajada ei ole mingi teadus, tahvlil on palju rohkem võimalusi kui makil, sellise raha eest...
muidugi on makk parem jne, aga rahakott pole piisavalt paks, ja asi seisab kasutult...

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

overkill kirjutas:Mis sul selle tahvelarvuti aretamise eelarve on? Paarsada eurot ikkagi koos tahvliga.

Vaidlen täiesti vastu. Ükski makk pole suutnud mulle siiamaani sellist funktsionaalsust pakkuda nagu seda teeb minu autosse ehitatud iPad. Mul on korralik makk kust jookseb USB juhe iPadi laadimiseks ning seal mul igasugused netiraadiod, internet vajadusel, videod, diagnostikaprogramm, lihstalt muusika, youtube ning nüüd panen ka tagurduskaamera sinna toimima. Ei ütleks, et heli eriti halb on kui juba lombi taga mikimaal tüübid professionaalses autoaudio töökojas spetsialiseeruvad tahvlite ehitamisele autodesse.

Teema algatajale nii palju, et selle raami leiad meil suvalisest lammutusest ka tegelt kopikate eest arvan ma. Võid sirvida natukene minu autoteemat kus mul sai tahvel autosse paigaldatud. Raadiot mina siiski täielikult ei eemaldaks, sest muidu peaks liialt erinevaid adaptereid vahele ehitama, et asi hea jääks. Kindlasti tasuks vaadata youtubest videoid mis näiteks mind innustasid tahvlit autosse ehitama.

Nendel poistel on kõriauguni videoid kuidas iPadi autosse ehitada. Äkki saad sealt mingit tarka informatsiooni.
https://www.youtube.com/user/soundmancaraudio/videos

https://www.youtube.com/watch?v=9RthH1_C9lU[/video]
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

overkill
Huviline
Kontakt:

Sorry, et ma su teemat natuke risustan, kuid tahaks viimasele postitusele vastaskaalukausile lisada hinna.

Ipad maksab kui palju + adapterid? Keskmine puutetundlik double din androidi jooksutav autoraadio on 300$ kandis ebays. Igasugu adaperid jäävad ära, sest võimendamata RCA-d on juba olemas ja ei pea mingi high-low konverteriga niigi kehvat heli rappima.
Mobiilne internet töötab, netiraadiod töötavad, tagurduskaamerad ja ka diagnostisoftid töötavad ... ei näe probleemi (ainuke probleem on siis, kui ilmtingimata on tarvis iOS-i saada).

Kui sul juba olemas on tahvel ja ehitamisest näpud sügelevad, siis muidugi on mõtet. Ma lihtsalt olin kapten obvious, juhuks, kui nende punktide üle ei ole järgi mõeldud.
"Don't touch my monkey"

ardiilves
Huviline
Kontakt:

overkill kirjutas:Sorry, et ma su teemat natuke risustan, kuid tahaks viimasele postitusele vastaskaalukausile lisada hinna.

Ipad maksab kui palju + adapterid? Keskmine puutetundlik double din androidi jooksutav autoraadio on 300$ kandis ebays. Igasugu adaperid jäävad ära, sest võimendamata RCA-d on juba olemas ja ei pea mingi high-low konverteriga niigi kehvat heli rappima.
Mobiilne internet töötab, netiraadiod töötavad, tagurduskaamerad ja ka diagnostisoftid töötavad ... ei näe probleemi (ainuke probleem on siis, kui ilmtingimata on tarvis iOS-i saada).

Kui sul juba olemas on tahvel ja ehitamisest näpud sügelevad, siis muidugi on mõtet. Ma lihtsalt olin kapten obvious, juhuks, kui nende punktide üle ei ole järgi mõeldud.
Esiteks pole see "puutetundlik" makk midagi nii puutetundlik sellise raha eest. Enamus asju liiguvad aeglaselt ning ebamugav kasutada. Mis adapteritest sa räägid? Sa vist ei lugenud mu postitust kus kirjas, et kasutan USB juhet mis ühendub minu pioneeri makki. Pole mingit high-low konverterit. Mis kehvast helist sa siin räägid? Olen kokku puutunud nende odavate makkidega ning igaljuhul teeb minu praegune pioneer kuhu tuleb heli iPadist kõvasti paremat heli. Lõppudelõpuks saab kõik alguse algfailist mida sa kuulad ning kui see on jama siis on kõik jama. Kahtlen, et flaci kvaliteeti koguaeg taga ajad ning autos high-end kõlarid on selle heli edastamiseks ning tahad mulle väita, et minu eelmises postituses välja toonud tüübid kasutaksid iPade oma high-end helipaigalduste juures kui heli kuulata ei kannataks? Mobiilse internetiga makk ostes pead niikuinii lepingu sõlmima, et kaart saada ja maksad kuutasu siis. iPad tele2-st koos mobiilse netiga 19.90€ kuus ning ipadi kasutab ikka mujal ka kui autos (va juhul kui statsionaarselt autosse ehitatud).
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

tegija99
Huviline
Kontakt:

Aga samamoodi on ka ju ka makke millele käib tahvel otsa ehk kinnitub juba maki külge. Ja ilma selleta näeb välja nagu tavaline makk ja toimivad ka väga hästi. Tean kuna tuttava b6 on selline peal ja maksis mingi 400 euri vist. Toimetab ilusti ja pole viga midagi. Netiga on nii nagu ikka ,ilma lepinguta ei saa sa midagi. Lihtsalt pakkusin veel versioone välja. Aga isiklikult see minu toodud versioon endale ei meeldi kuna see toob maki selle ekraani osa keskonsoolist oma 1cm jagu väljapoole.

overkill
Huviline
Kontakt:

Kui on olemas raadio, mis võimaldab USB pealt asju mängida, siis loomulikult. Ma eeldan, et sul ei ole iPad sellisel juhul armatuuri ka integreeritud.

Kui nagu algpostitaja mainis raadio asendada tahvliga, siis seal ei ole USB-ga midagi suurt teha. Peab 3.5mm pealt high-low konverteriga RCA-de peale minema, ning selle omakorda uuesti võimendiga üles võimendama, ehk tahvlist tuleb võimendatud heli, mille konverterid üle käivad, mille omakorda võim uuesti üles võimendab. Seda pidasin kehva kvaliteedi all silmas.
Sul võib olla algus maailma parim FLAC, kui see läbi high-low konverteri läheb, on heli kvaliteedi langus kõrvaga kuulda. Jah auto helitehnika ei ole tavaliselt nii tasemel, kuid ka sellega on see langus tunda. Tahvlite (ka iPad-i) heliprotsessorite teemal ma ei hakka diskuteerimagi.

ardiilves, ma ei tulnud sinu kapsaaeda tüli norima, et OMG sa oled rumalusega hakkama saanud. Tõin lihtsalt välja, et on olemas samasugused seadmed (ilmselt ka vähemalt sama kvaliteetsed, kui see €30 tahvel (mis on väga äss diil ma pean mainima - tavaliselt neid nii odavalt ikka ei saa. 3G valmidusega hiina tahvlid on tavaliselt seal €120 kandis, kui android 4.midagi tahta)), mis on kohe karbist mõeldud tegema seda, mida tahetakse teha, ilma antud tehnikale omaste probleemideta.
See on minu poolt viimane postitus sellel teema.
"Don't touch my monkey"

ardiilves
Huviline
Kontakt:

overkill kirjutas:Kui on olemas raadio, mis võimaldab USB pealt asju mängida, siis loomulikult. Ma eeldan, et sul ei ole iPad sellisel juhul armatuuri ka integreeritud.

Kui nagu algpostitaja mainis raadio asendada tahvliga, siis seal ei ole USB-ga midagi suurt teha. Peab 3.5mm pealt high-low konverteriga RCA-de peale minema, ning selle omakorda uuesti võimendiga üles võimendama, ehk tahvlist tuleb võimendatud heli, mille konverterid üle käivad, mille omakorda võim uuesti üles võimendab. Seda pidasin kehva kvaliteedi all silmas.
Sul võib olla algus maailma parim FLAC, kui see läbi high-low konverteri läheb, on heli kvaliteedi langus kõrvaga kuulda. Jah auto helitehnika ei ole tavaliselt nii tasemel, kuid ka sellega on see langus tunda. Tahvlite (ka iPad-i) heliprotsessorite teemal ma ei hakka diskuteerimagi.

ardiilves, ma ei tulnud sinu kapsaaeda tüli norima, et OMG sa oled rumalusega hakkama saanud. Tõin lihtsalt välja, et on olemas samasugused seadmed (ilmselt ka vähemalt sama kvaliteetsed, kui see €30 tahvel (mis on väga äss diil ma pean mainima - tavaliselt neid nii odavalt ikka ei saa. 3G valmidusega hiina tahvlid on tavaliselt seal €120 kandis, kui android 4.midagi tahta)), mis on kohe karbist mõeldud tegema seda, mida tahetakse teha, ilma antud tehnikale omaste probleemideta.
See on minu poolt viimane postitus sellel teema.
Ega minagi ei tulnud tüli norima lihtsalt tõin oma vastuväited sinu väidetele. Ütlesin ka varasemas postituses, et makki ei tasuks nii naljalt ära kaotada. Jääb alles rohkem võimalusi ning ka kvaliteetsem heli. Eriti kui on tegu suvalise hiina tahvliga. Kardan, et teema algataja ei jää heli tulemusega rahule kuigi mine sa tea. Tahvel + makk + võimud + normaalsed/korralikud kõlarid on juba kõrvaga kuulatavalt kvaliteetne ja hea lahendus on minu arvamus asjast. Peace!

jri11
Huviline
Auto: Passat B5

Lugemata postitus Postitas jri11 »

Postitus Postitas tegija99 » 27 Jaan 2014, 21:13

viewtopic.php?f=55&t=111022 vaata siint.
Passat 3B - 1din to 2din
Postitus Postitas tunnuk » 27 Jaan 2014, 20:41

Autoks on siis
Passat Variant 3B 1998

Sooviks oma 1 dini ära kaotada.

ja leiutada 7 tolline tahvelarvuti sinna.
selleks vaja 2 din'i konsooli
midagi sellist:
Pilt

oskab keegi aidata? kust ma saaksin selle, peale ebay, tahaks veidi kiiremini kui sealt asjad kohale tulevad (ja kui tulevad)...
Tänud.

Kõige mõistlikum jälgida varuosadeks müüdavate autode turgu ja kasutada originaalosi. See Aliexpress´i kaup on kehvast plastist. Lammarites on see 2 din makikonsool üsna minev kaup ja kaupmehed küsivad ka seal head kopikat selle eest.
1 din-ist 2 din-ks muutmine tähendab mitte ainult välisraami, mis oli ülaltoodud tsitaadis aliexpressis müügis, vaid on vaja ka sisemist sahtlit vahetada(mis kannabki kogu kremplit).
Kuna 2 din komplekte paigaldati B5-le üsna vähe, siis praegu saada põhiliselt B5,5-e komplekte. See aga erineb kinnituste poolest-s.t selleks et paigaldada B5-le B5,5-e 2din sahtlit on vaja veidi kinnitusi seest ringi teha ( nt. ülemised kinnitused puuduvad) ja keskkonsooli sisemust sobitada.
Juhul, kui vajad sisemist sahtlit, võta ühendust, mul vedeleb üks üleliigne. (tel.56475707 v PS)

Vasta

Mine “Audio ja video”