Re: Passat 3B - 1din to 2din
Postitus Postitas tegija99 » 27 Jaan 2014, 21:13
viewtopic.php?f=55&t=111022 vaata siint.
Mina ei tea kuid mulle ööeldu forsist selle 2dinise esipaneeli hinnakas 200 euri see nagu väga julm.
Ja siis tellisin aliexpressist kuid ilu nõuab ohvreid eks kannatan.
Passat 3B - 1din to 2din
Postitus Postitas tunnuk » 27 Jaan 2014, 20:41
Autoks on siis
Passat Variant 3B 1998
Sooviks oma 1 dini ära kaotada.
ja leiutada 7 tolline tahvelarvuti sinna.
selleks vaja 2 din'i konsooli
midagi sellist:
Pilt
oskab keegi aidata? kust ma saaksin selle, peale ebay, tahaks veidi kiiremini kui sealt asjad kohale tulevad (ja kui tulevad)...
Tänud.
Kõige mõistlikum jälgida varuosadeks müüdavate autode turgu ja kasutada originaalosi. See Aliexpress´i kaup on kehvast plastist. Lammarites on see 2 din makikonsool üsna minev kaup ja kaupmehed küsivad ka seal head kopikat selle eest.
1 din-ist 2 din-ks muutmine tähendab mitte ainult välisraami, mis oli ülaltoodud tsitaadis aliexpressis müügis, vaid on vaja ka sisemist sahtlit vahetada(mis kannabki kogu kremplit).
Kuna 2 din komplekte paigaldati B5-le üsna vähe, siis praegu saada põhiliselt B5,5-e komplekte. See aga erineb kinnituste poolest-s.t selleks et paigaldada B5-le B5,5-e 2din sahtlit on vaja veidi kinnitusi seest ringi teha ( nt. ülemised kinnitused puuduvad) ja keskkonsooli sisemust sobitada.
Juhul, kui vajad sisemist sahtlit, võta ühendust, mul vedeleb üks üleliigne. (tel.56475707 v PS)