ReijoK kirjutas:Kas süüdi pimedus või miskit muud, kuid mööda sõitsin Hessist kordi mitmeid.....mitte näinud seal kedagi (ajavahemikul 18 - 21). Või oligi teid nii vähe?
Meid oli seal oma 6-7 autot, rahvas seisis omakorda autode ees. 19.00 oli juba enamus seltskond kindlapeale seal.
Mina jõudsin mõni minut peale 19 ja siis olid juba kõik kohal!
Stollu kirjutas:Mitteametlik koosolek sujus ladusalt , liikmeid oli Keila kandi kohta suht pika aja peale üllatavalt palju , autosid oli tegelikult terve parkla täis + 1 auto laadis elektrit ja +1 oli pesulas seega mingi 20 autot.
Maahärra jutust sain aru , et sellekohta protokolli ei tule kuna 1 isik jättis tulematta ja 2 isikut läksid istusid autos
1 isik hääletas siiski sibularõngaste poolt ehk mina siis.
20:48 lahkusid viimased 2 isikut.
Kas keegi näiteks reede/ laupäeva õhtu poole ei viitsiks asja orgunnida ?
Siis inimestel vast rohkem vaba aega ? ise viimane kord sellepärast ei jõunud kohale veereda, kuigi plaan/soov oli
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
Kohtumise liikmeid: 21
Kohtumise asukoht: Universium, Planeet Maa, Euraasia manner, Euroopa, Baltimaad, Eesti, Harjumaa, Geila linn, Rõõmu kaubamaja, lambipostide nr 41 ja 42 all.
Kohtumise kellaaeg: 18:00:00:00:00
18:09:02:00 Saabus viimane osaleja, kokkusaamine algas. Parkla oli autosid täis, Geila kohta üllatavalt suur osavõtt. Inimesi kokku 32. Külm ei hakanud kellelgi.
Digiallkiri
Viimati muutis Chris-T, 18 Jaan 2014, 19:17, muudetud 1 kord kokku.
Selle ühise aja leidmine on nagunii võimatu, olen üritanud. Nii, et hetkel jääb selleks korraks see aeg. Ehk kui soemaks hakkab minema siis läheb vana aeg ehk siis teisip.
Golf 3 2.0 85kw(USA,GTI)+ paar g3 veel
Never say never.
Selle pakasega pole erilist pointi. Pealgi mul kütust täpselt nii palju, et homme veel tööl ära käia ja siis tühi. Ma arvan, et ootame kevadet, siis nagu vähe mõnusam väljas chillida.